reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
2 dni temu wylicytowałam na allegro super kombinezonik na zimę dla mojego malucha :-) w sumie mam jeden ale dokupiłam ten bo jest o rozmiar większy a młody rośnie jak na drożdżach i w tym piewrszym na bank do końca zimy się nie zmieści a dziś udało mi się wylicytować supr nosidełko w idealnym stanie extra firmy .Nosidełko nam się przyda bo młody chce zwiedzać co raz częściej mieszkanie na rękach a do sklepu na zakupu pod blokiem jak złoto no i w październiku jedziemy do Szczecina na shopping do nowo otwartej galerii więc jak w wózku długo nie wytrzyma a raczej w foteliku bo wczepie go do podwozia wózka to nosidełko jak znalazł.
Kombinezonik z kosztami wysyłki :39zł.
ANGIELSKI KOMBINEZON R 6 M (1814708863) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko z kosztami wysyłki:52,10
nosid.red castle.jpgnosidełko red castle.jpg
ja mam właśnie to błękitno-szare,można w nim nawet karmić malucha i nosić przodem ,tyłem i na boku ma specjalny pas w koło bioder aby za mocno nie obciążać kręgosłupa ,specjalny zagłówek dla najmłodszych dzieciaczków:-)

Lana super to nosidło. Własnie tak jak piszesz idealne na szybkie zakupy....jak mi coś zabraknie to muszę się tarabanić z wózkiem na 10 minut :/

bardzo fajne nosidelko LANA!!! tez uwazam ze na krotkie wypady to super opcja (tez uzywam)

kombinezo tez fajowy

super nosidelka ja nie zamierzam poki co kupowac na razie zakupilismy mate malemu ale jeszcze nie tak bardzo zainetresowany choc mysle ze to kwestia kilku dni i coraz bardziej ja polubi;-)i sukcesywnie dokupowac bedziemy jakies rzeczy ;-)

reklama
devi-baby bjorn-to super firma:tak: właśnie zastanawialiśmy się nad zakupem nosidełka między tą firmą a RED CASTLE którą kupiliśmy obie firmy bardzo dobre :tak:
nie mogę się już doczekać kiedy do mnie przesyłka dojdzie:-)

Do góry