Kupiłam dla Tomcia na cieplejsze jesienne dni PUMPKIN PATCH 0-3M 62CM NEXT ,GEORGE (1811330362) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
LANA
Fanka BB :)
2 dni temu wylicytowałam na allegro super kombinezonik na zimę dla mojego malucha :-) w sumie mam jeden ale dokupiłam ten bo jest o rozmiar większy a młody rośnie jak na drożdżach i w tym piewrszym na bank do końca zimy się nie zmieści a dziś udało mi się wylicytować supr nosidełko w idealnym stanie extra firmy .Nosidełko nam się przyda bo młody chce zwiedzać co raz częściej mieszkanie na rękach a do sklepu na zakupu pod blokiem jak złoto no i w październiku jedziemy do Szczecina na shopping do nowo otwartej galerii więc jak w wózku długo nie wytrzyma a raczej w foteliku bo wczepie go do podwozia wózka to nosidełko jak znalazł.
Kombinezonik z kosztami wysyłki :39zł.
ANGIELSKI KOMBINEZON R 6 M (1814708863) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko z kosztami wysyłki:52,10
ja mam właśnie to błękitno-szare,można w nim nawet karmić malucha i nosić przodem ,tyłem i na boku ma specjalny pas w koło bioder aby za mocno nie obciążać kręgosłupa ,specjalny zagłówek dla najmłodszych dzieciaczków:-)
Kombinezonik z kosztami wysyłki :39zł.
ANGIELSKI KOMBINEZON R 6 M (1814708863) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko z kosztami wysyłki:52,10
ja mam właśnie to błękitno-szare,można w nim nawet karmić malucha i nosić przodem ,tyłem i na boku ma specjalny pas w koło bioder aby za mocno nie obciążać kręgosłupa ,specjalny zagłówek dla najmłodszych dzieciaczków:-)
sagaa31
Fanka BB :)
super nosidelka ja nie zamierzam poki co kupowac na razie zakupilismy mate malemu ale jeszcze nie tak bardzo zainetresowany choc mysle ze to kwestia kilku dni i coraz bardziej ja polubi;-)i sukcesywnie dokupowac bedziemy jakies rzeczy ;-)
reklama
Podziel się: