reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Marcelina -fotelik super gratki z zakupu!!!!:-) Ja kupiłam fotelik do kompletu do wózka bebe confort i jest do 13 kg. ale następny będę kupować już chyba od 9-36kg.

Marcelina -właśnie też tak słyszałam ,że te od wózków w kompletach oczywiście nie wszytskie bywaj ą słabe jakościowo jak chcieliśmy kupić wózek Espiro w komplecie chcieliśmy fotelik ale takie gów.. ,że masakra na maxa :szok: a ten który kupiliśmy do wózka bebe confor jest extra, super wyprofilowany przeszedł dobrze testy zderzeniowe i wogóle nic do zarzucenia.Mucha wklejała kilka razy taka stronkę gdzie wpisuje się nazwę i model fotelika i sprawdza się jak przeszedł testy i czy wogóle jakieś przeszedł:tak:

dzięki Lana !

Wiecie, niby temu fotelikowi nic nie dolega..ale zaskoczyło mnie, że jak zamontujesz tyłem oczywiście do kierunku jazdy, to fotelik się rusza- w sensie, że nie poleci do przodu bo go trzymają pasy, ale może się przewrócić do tyłu- czyli twarz dziecka poleci na oparcie..może to narysuje

oj.JPG

reklama
Do góry