Devi a jaki model kupiłaś tego nosidełka? ja się zastanawiam też nad babybjorn ale nad używanym i poluję na jakiś na allegro. czasem ktoś po fanej cenie odsprzedaje ito nawet ze śpiworkiem się trafiają. i już wkładacie dzieciaczka do tego i nosicie w nim ?
reklama
2 dni temu wylicytowałam na allegro super kombinezonik na zimę dla mojego malucha :-) w sumie mam jeden ale dokupiłam ten bo jest o rozmiar większy a młody rośnie jak na drożdżach i w tym piewrszym na bank do końca zimy się nie zmieści a dziś udało mi się wylicytować supr nosidełko w idealnym stanie extra firmy .Nosidełko nam się przyda bo młody chce zwiedzać co raz częściej mieszkanie na rękach a do sklepu na zakupu pod blokiem jak złoto no i w październiku jedziemy do Szczecina na shopping do nowo otwartej galerii więc jak w wózku długo nie wytrzyma a raczej w foteliku bo wczepie go do podwozia wózka to nosidełko jak znalazł.
Kombinezonik z kosztami wysyłki :39zł.
ANGIELSKI KOMBINEZON R 6 M (1814708863) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko z kosztami wysyłki:52,10
Zobacz załącznik 392794Zobacz załącznik 392795
ja mam właśnie to błękitno-szare,można w nim nawet karmić malucha i nosić przodem ,tyłem i na boku ma specjalny pas w koło bioder aby za mocno nie obciążać kręgosłupa ,specjalny zagłówek dla najmłodszych dzieciaczków:-)
ja pozbyłam sie takiego nosidła bo dla mnie to wisiadło ... sprzedałam za 25 zl ;D
postawiłam na chustę ) i małemu jest w niej bardzo dobrze
Marcelinaa
Fanka BB :)
ja też kupiłam bjorna używanego za 150 zł i cover za 90 zł
Marcelinaa
Mała od razu zasypia automatycznie.
Średnio mi się podoba to całe wsadzaje jej tam..wydaje mi się, że to mogło być lepiej przemyślane.
Dajmy na to, że bolą mnie plecy i chcę przekazać dziecko tacie- a tu dupa, bo bez całego demontażu się nie da.
Ale ogólnie jestem zadowolona
Średnio mi się podoba to całe wsadzaje jej tam..wydaje mi się, że to mogło być lepiej przemyślane.
Dajmy na to, że bolą mnie plecy i chcę przekazać dziecko tacie- a tu dupa, bo bez całego demontażu się nie da.
Ale ogólnie jestem zadowolona
LANA
wczoraj już przyszła paczka z moim wylicytowanym nosidełkeim "Red Castle" -jest wypasione :-) stan idealny jak nówka jestem bardzo zadowolona bo udało mi się kupić za mniej niż za 1/3 ceny.W komplecie płytka dvd z filmem instruktarzowym,którą już obejżeliśmy.Tak jak pisze Marcelina średnio mi się podoba wkładanie młodego do tego nosidełka bo troszkę to trwa trzeba uważać bo to małe dziecko a nie lalka ale jak się już wsadzi to wszytko super ,extra usztywniane plecki ,zabezpieczona główka pod takie maluchy itp.później w miare wzrostu pociech demontuje się pewne części i dostosowuje się odpowiednio do wieku.Jest również możliwość karmienia piersią w nosidełku .Oczywiście całe nosidełko wyregulowaliśmy pod tatusia bo stwierdził ,że to on będzie młodego w nim nosił bo szkoda mojego kręgosłupa:-) no proszę jaki zaborczy
Marcelinaa
Tak jak pisze Marcelina średnio mi się podoba wkładanie młodego do tego nosidełka bo troszkę to trwa trzeba uważać
to może wszystkie nosidełka są takie?
Że też nie można było zrobić tego prościej, że dajmy na to ja noszę szelki na sobie, dziecko wkładam w nosidełko osobno i dopinam je sobie do szelek..
reklama
Mini55
&&&&&
Kupony rabatowe do Rossmanna . Może któraś skorzysta wystarczy odpisać numer i podać go przy kasie
fota 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fota 2.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fotka 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fota 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fota 2.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fotka 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Podziel się: