reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Dominic-bardzo fajna ta huśtawka ja kupiłam leżaczko-bujaczek fisher price używany w bardzo dobrym stanie z kosztami wysyłki kosztował mnie 150zł. ale jest naprawdę uper ma dodatkowo wibracje i pałąk z grającymi zabawkami i mały naprawdę uwielbia w nim leżeć kupiłam też karuzele też fisher price na pilota z bajerami od dziewczyny z mojego miasta w idealnym stanie jakby nigdy nie używana za 60zł. Mąż dokupił 3 duże baterie za 20zł. i razem karuzela wyniosła nas tylko 80zł.naprawdę można trafić używaną rzecz za o wiele mniejsze pieniądze i w idealnym stanie i mate edukacyjną treż kupiliśmy ale jak na razie młody nie jest zbytnio nią zainteresowany więc schowaliśmy i poczekamy kilka miesięcy aż podrośnie o takie cuda własnie kupiłam przykładowe zdjęcia:
L0539a.jpgK3799.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Lana wiem, że można:-) Ja za 120 złotych odkupiłam 3 maty edukacyjne i karuzelę tiny love. Sama nówka karuzela to koszt 160 zeta a rzeczy są w stanie idealnym;-)

Lana to już kolejna ma taki leżaczek. Ja właśnie muszę coś zamówić. i nie bardzo wiem jaki :-(
Pomocy...

a np. ten FISHER PRICE 3w1 Fotelik Bujaczek Lezaczek+KUBUŚ P (1771129709) - Aukcje internetowe Allegro to dużo się różni?od wymienionego przez Lanę. o funkcje mi chodzi. Ma lub miała może któraś taki? czekam na podpowiedzi
MLODAM -JA WŁAŚNIE ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD ZAKUPEM TEGO KTÓRY KUPIŁAM I NAD TYM KTÓRY TY WŁAŚNIE SIĘ ZASTANAWIASZ :tak: wydaje mi się ,że oba są do siebie bardzo podobne :tak:
dominic-to faktycznie zrobiłaś super interes z tymi zakupami-gratuluję !!!!:-)

MLODAM Ja mam bardzo podobny :-) po starszej córci. U nas sprawdził się idealnie :-) fajnie że można go podeprzeć ;-) wibracje ma delikatne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry