PromoBaby.pl jakby co - promocja pieluch new born huggies w wycięciem na pępuszek - 2 opakowania w cenie 1 od 4 sierpnia :-)
reklama
Musi być ten twardy materacyk pod spodem właśnie... Kurcze, nie mogę zrobić zdjęcia bo łóżeczko jeszcze złożone ale mam stare zdjęcie jak je raz rozłożyłam. Mało widać ale obok stoi materac który kupiłam i jak go włożę to możesz sobie wyobrazić jak jest wysoko... Ale to chyba ma tak być...
myszka a ile masz cm do końca łożeczka jak załozysz materac? Bo ja właśnie zmierzyłam z ciekawości, jest 16 cm i jest ok
Dziewczyny wiem,że ten temat już był ale nie chce mi się szukać. Jaką matę edukacyjną polecacie?
Marcelinaa
Fanka BB :)
hahahah Moja Pindzia -Jane in the Jungle ma taką FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 HIT (1728815973) - Aukcje internetowe Allegro (znowu sikam bo wciąż odkrywam, że wszystko co kupiłam jest z tym motywem)
maggie ja mam cos zupelnie innego - ale tak mi sie spodobalo że zamówiłam sobie jako prezent od rodziny Blossom Farm Sit Me Up Cosy Blossom : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
myszka1987
Mama Mikołaja:)
maggie na pewno nie mam mniej więc widzę że to tylko moje odczucie, dzieki
MATA EDUKACYJNA KOJEC WESOŁA FARMA CANPOL _OKAZJA! (1727832109) - Aukcje internetowe Allegro My mamy taka, spodobało mi się że te brzegi można tak spiąć :-)
reklama
Podziel się: