reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Myśle ze trochę płytko bo mam tez kosz i tam jest fajnie głęboko , ale dzidzia nie wypadnie ,poprostu jak dzidzia większa i bardziej ruchliwa to można wyjąć to drugie dno i na dole będzie sobie spała. Choć taka jeszcze pośrednia wysokość by się przydala

Dali no właśnie 3 poziomy były by ok:) Sorki że Cię tak molestuje ale co masz dokładnie w łóżeczku kołderkę i kocyk? Czy taki komplet małej pościeli??

Mam kolderke która okazała się gigantyczna jest złożona na pól , i przykryte kocykiem... A pod głowa tylko poszefka na podusie.a swoją droga chyba na początku będę kocyka używać albo rozka bo ta koldra to zdecydowanie albo do większego łóżka albo większego dziecka. a jakie przykrycie ty masz?

Ja na materac prześcieradło z gumką, pod głowę podłoże tylko pieluchę a przykryję kocykiem, kupiłam bawełniany i cieplejszy z mikrofibry. Mam też kołderkę kupioną, nie jest gruba ale dość duża więc będę jej używać ale może w zimę dopiero...

a ja sie zastanawiam nad podusia i kolderka do wozka, ale nie wiem gdzie dostac takie male
mam tez kocyk 75x135 czy jakos tak i nie wiem czy da rade kupic na niego poszewke?
a z drugiej strony mam takie poszewki na mini podusie - ale nigdzie takich malutkich poduszeczek nie widzialam hmmm

Ja z tymi wymiarami wymiekam. Do kosza mam jako przescieradlo ochraniacz na przewijak .a kocyk tez mam gruby to teraz już wiem ze koldra idzie wek. Ale ubrać go w powloczke?bo własnie problem z poszefka . A będziecie mieć coś pod przescieradlo? Ja myślałam o podkladach takich z ceratka i bawelna ale dają trochę nierówności ... A przescieradla mam już wszystkie kupione zwykle.
Karola - chyba ze na wymiar szyc albo w necie ale wiem ze ogólnie nie ma dostępnej całej gamy rozmiarów.

Ostatnia edycja:
a ja sie zastanawiam nad podusia i kolderka do wozka, ale nie wiem gdzie dostac takie male
mam tez kocyk 75x135 czy jakos tak i nie wiem czy da rade kupic na niego poszewke?
a z drugiej strony mam takie poszewki na mini podusie - ale nigdzie takich malutkich poduszeczek nie widzialam hmmm

Takie kompleciki do wózków można kupić na Allegro, całkiem sporo tego jest. np takie http://allegro.pl/4el-posciel-do-wozka-i-kolyski-art-nika-i1732361401.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry