reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Myśle ze trochę płytko bo mam tez kosz i tam jest fajnie głęboko , ale dzidzia nie wypadnie ,poprostu jak dzidzia większa i bardziej ruchliwa to można wyjąć to drugie dno i na dole będzie sobie spała. Choć taka jeszcze pośrednia wysokość by się przydala

Dali no właśnie 3 poziomy były by ok:) Sorki że Cię tak molestuje ale co masz dokładnie w łóżeczku kołderkę i kocyk? Czy taki komplet małej pościeli??

Mam kolderke która okazała się gigantyczna jest złożona na pól , i przykryte kocykiem... A pod głowa tylko poszefka na podusie.a swoją droga chyba na początku będę kocyka używać albo rozka bo ta koldra to zdecydowanie albo do większego łóżka albo większego dziecka. a jakie przykrycie ty masz?

Ja na materac prześcieradło z gumką, pod głowę podłoże tylko pieluchę a przykryję kocykiem, kupiłam bawełniany i cieplejszy z mikrofibry. Mam też kołderkę kupioną, nie jest gruba ale dość duża więc będę jej używać ale może w zimę dopiero...

a ja sie zastanawiam nad podusia i kolderka do wozka, ale nie wiem gdzie dostac takie male
mam tez kocyk 75x135 czy jakos tak i nie wiem czy da rade kupic na niego poszewke?
a z drugiej strony mam takie poszewki na mini podusie - ale nigdzie takich malutkich poduszeczek nie widzialam hmmm

Ja z tymi wymiarami wymiekam. Do kosza mam jako przescieradlo ochraniacz na przewijak .a kocyk tez mam gruby to teraz już wiem ze koldra idzie wek. Ale ubrać go w powloczke?bo własnie problem z poszefka . A będziecie mieć coś pod przescieradlo? Ja myślałam o podkladach takich z ceratka i bawelna ale dają trochę nierówności ... A przescieradla mam już wszystkie kupione zwykle.
Karola - chyba ze na wymiar szyc albo w necie ale wiem ze ogólnie nie ma dostępnej całej gamy rozmiarów.

Ostatnia edycja:
a ja sie zastanawiam nad podusia i kolderka do wozka, ale nie wiem gdzie dostac takie male
mam tez kocyk 75x135 czy jakos tak i nie wiem czy da rade kupic na niego poszewke?
a z drugiej strony mam takie poszewki na mini podusie - ale nigdzie takich malutkich poduszeczek nie widzialam hmmm

Takie kompleciki do wózków można kupić na Allegro, całkiem sporo tego jest. np takie http://allegro.pl/4el-posciel-do-wozka-i-kolyski-art-nika-i1732361401.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry