reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Dzieki dziewczyny :))
Najbardziej ze wszystkich rzeczy czekałam właśnie na tą kołyskę :)) jestem wniebowzięta że to cudeńko będzie w salonie stało a w nim mój mały książe :)

Zastanawiam się czasem czy nie jestem zbyt naiwna:zawstydzona/y: Zamówiłam dziś matę edukacyjną FP Rainforest -szukałam karuzelki, a trafiła się mata za 65zł...ponoć nowa, oryginalnie zapakowana. Babka ma też parę innych rzeczy dla dzieci. Na wszelki wypadek zamówiłam za pobraniem, bo wydaje mi się to aż mało realne, żeby ktoś sprzedawał matę za 65zł, a taka sama na Allegro kosztuje ok 200zł. Jutro ma wysłać. Przetestuję Panią na sobie - jak się okaże, że wszystko ok to podam Wam namiar, bo na razie nie chcę mieć nikogo na sumieniu:-D

My jeszcze dokupiliśmy Małej jedno mydełko, chusteczki od razu z pudełkiem i szczotkę do mycia butelek;-)

DOMINIK-JA CHĘTNIE NA TWOJĄ SIOSTRĘ AWANSUJĘ :tak:,mówisz i masz ja mam tylko brata a zawsze chciałam jeszcze siostrę :tak:
Marzenixxx-kołyska cudo -przepiękna!!!!:tak:

Oczywiście nie wytrzymałam i kupiłam kolejne body i nie tylko:-)

Załączniki

• DSC04803.jpg
    DSC04803.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry