reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Szuszu witaj w rodzinie:-) Jedynym mankamentem rzucającym się w oczy jest dość małą torba na zakupy. Ale że wszędzie wożę moje cztery litery autem to doszłam do wniosku, że nie jest to mankament rzutujący na decyzję o zakupie. No i przy moim wzroście i wadze waga wózka to bardzo istotna rzecz;-)

Dziewczyny,a ja pisze do Was z taką sprawą,może któraś z Was bedzie zainteresowana.
W szpitalu mąż mi kupił laktator podwójny z racji bliźniąt...;-). Jest ok i go uzywam bo znacznie szybciej moge odciągnać pokarm dla mojej dwójki. Jednak teściowie tez nam zrobili prezent i kupili taki zestaw Tommy Tippee podgrzewacz i laktator elektryczny. O ile podgrzewacz potrzebowaliśmy,to laktator sie kompletnie nie przyda bo przy bliźniakach,chodzi o cenny czas co daje mi ten podwójny laktator. W związku z tym Tommy Tippee chcemy sprzedać. Nie posiadam do niego oryginalnego opakowania bo ten zestaw był w spólbym pudle ,ktore z marszu wywaliłam....W skład tego zestawu wchodzą: pojemnik do sterylizowania w mikrofalówce,butelka 150ml,laktator z podstawką i jakies zapasowe częsci,a! i jeszcze pojemniczek na przechowywanie pokarmu,zasilacz( laktator działa na baterie lub zasilanie kablem).Oczywiscie instrukcja. Jednym słowem jest to kompletny laktator,ktory w sklepie kosztuje dobrze ponad 400zł,tyle że nie mam tego opakowania....My ze wzgledu na brak pudełka wierzchniego chcemy go sprzedac za 200. Mysle,ze to rozsadna cena za zupełnie nowy laktator. Jak ktos jest zainteresowany to piszcie na PW,ok?

Chciałam się pochwalić przepiekną kołyską którą mi siostra zakupiła w Anglii :-):-)
Teraz czekam na paczkę!! Ależ się cieszę bo jest cudna !!!:rofl2::rofl2:

Załączniki

• SAM_0062.jpg
    SAM_0062.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 60
  • SAM_0050.jpg
    SAM_0050.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 54
  • SAM_0061.jpg
    SAM_0061.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama