reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Marcelina-bardzo ładna ta karuzelka napewno będziesz zadowolona :-)
akutan-ja też zwróciłam uwage na te pazury -bleeee!!!!!akurat wciągałam czekoladkę i prawie mi się cofneła jak zobaczyłam to ochydztwo -bllllleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!:errr::eek:

marcelina - karuzela BAJECZKA :):) !!! Jeśli chodzi o baterie to watpie że beda w paczce ale może akurat kupiłaś u kogoś naprawde oki :):). Baterie do karuzeli to nie takie hop supppp niestety - do mojej wchodza 4grube, wielkie paluchu :/. Niestety troche kosztuja a szwagierka mi mówiła ze troche ta karuzela ciągnie i baterie długo nie wytrzymują:szok: :/ No zobaczymy jak to w praniu wychodzi :tak:

najlepiej do takiej karuzelki wsadzić baterje akumulatorki bo jeśli faktycznie ta żre bateryjki to lepiej zainwestować w akumulatorki z ładowarką:tak:

ha! a żyrafka miała baterie !!! i jest boska :-):-) a za karuzelkę zaraz się zabiorę bo jeszcze nie zdążyłam rozpakować.. co do wytrzymałości baterii słyszałam.. znajomy przerobił swoją na kabel do prądu, to też jest opcja prawda????????

Marcelina, tak ludzie robią, że wlasnie przez zasilacz jakos przerabiaja i dziala na prad. Ja mam karuzelke FP i juz drugi raz padly baterie :szok: a puszczam tylko chwileczke, malemu w brzuchu :-)

reklama
no więc z karuzelką nie jest już tak wesoło :nerd: muszę kupić 3 grube paluchy i 2 zwykłe- te pewnie gdzieś znajdę.. ale już zaatakowałam mego dziada aby kupił bo właśnie wraca do domu, oby się posluchał bo chce usłyszeć jak działa :-) ale tak to jest pikna :-)

Kupię te baterie a potem jak mówisz Bishopka, zasilacz i do prądu akurat mam gniazdko koło łóżeczka :)

Do góry