reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Szuszu swietne zakupy i ciuszki i fotelik, mega okazja
My dostaliśmy fotelik do karmienia od znajomych i mate edukacyjna wszystko w dobrym stanie jedynie do fotelika zamówilam nowa tapicerke na all, bo ta orginalna była troche juz od zuzycia popekana) za 40 zl w ten sposob oszczedzilam jakies 200 zl na tych rzeczach. Mate juz przepralam, krzesełko tez juz stoi sobie choc zanim zaczniemy je uzywac to jeszce hohoho

reklama
edyta super zakupki :-)
szuszu extra zakupki mały elegancik będzie z synusia a strój baletnicy superaśny :-) fotelik naprawdę extra i udało Ci się zrobić dobry interes -gratuluję!!!!!!
dominic-gdzie fotka wózia????monitor extra zakup:tak:ja wózka na balkonie nie wietrzyłam tylko w domku i tak mam ciągle w całej chacie wszystkie okna pootwierane i pomogło bo już nic nie czuć a śmierdziało oponkami,no tylko ,że ja wózio mam już od prawie miesiąca więc ten zapach sam z siebie już się wywietrzył.Wietrzyłam za to fotelik samochodowy bo kupiłam od faceta z allegro i śmierdział taką piwnicą ,że całą tapicerkę wyprałam a skorupę wietrzyłam 2-3 dni i już było cacy-teraz jest już czysty i pachnący:tak:
Biedroneczka-super,że dostałaś takie miłe prezenciki i ile zaoszczędziłaś:tak:

Lana wózeczek wprawdzie kupiony ale do odbioru za tydzień. Wygląda identycznie jak ten, też czerwony ale mój ma jeszcze torbę:
GRACO SYMBIO RED WÓZEK +FOTELIK +FOLIA +NOSIDEŁKO (1711967157) - Aukcje internetowe Allegro.

O jego zakupie zdecydowała waga i to jak łatwo się go prowadzi. No i sponsorują dziadki więc zero obciążenia dla mojego domowego budżetu. Drudzy dziadkowie zasponsorowali łóżeczko z dodatkami:-) Tak to ja mogę robić zakupy;-)

Dominic - też zastanawiałam się nad wyborem Graco,ale ostatecznie wygrał Cossato :-) Jedno jest pewne - Graco to świetna firma i życzę miłych jazd :-)

dominik -super wózeczek :-) daj namiary na tych Twoich dziadków może mnie zaadoptują i też zasponsorują co nie co :-D

reklama
dominik -super wózeczek :-) daj namiary na tych Twoich dziadków może mnie zaadoptują i też zasponsorują co nie co :-D
Lana ja Cię chętnie przygarnę jako siostrę, tym bardziej, że z moją rodzoną to za chiny wspólnego języka nie mogę znaleźć:-)

Ostatnia edycja:
Do góry