reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Szuszu swietne zakupy i ciuszki i fotelik, mega okazja
My dostaliśmy fotelik do karmienia od znajomych i mate edukacyjna wszystko w dobrym stanie jedynie do fotelika zamówilam nowa tapicerke na all, bo ta orginalna była troche juz od zuzycia popekana) za 40 zl w ten sposob oszczedzilam jakies 200 zl na tych rzeczach. Mate juz przepralam, krzesełko tez juz stoi sobie choc zanim zaczniemy je uzywac to jeszce hohoho

reklama
edyta super zakupki :-)
szuszu extra zakupki mały elegancik będzie z synusia a strój baletnicy superaśny :-) fotelik naprawdę extra i udało Ci się zrobić dobry interes -gratuluję!!!!!!
dominic-gdzie fotka wózia????monitor extra zakup:tak:ja wózka na balkonie nie wietrzyłam tylko w domku i tak mam ciągle w całej chacie wszystkie okna pootwierane i pomogło bo już nic nie czuć a śmierdziało oponkami,no tylko ,że ja wózio mam już od prawie miesiąca więc ten zapach sam z siebie już się wywietrzył.Wietrzyłam za to fotelik samochodowy bo kupiłam od faceta z allegro i śmierdział taką piwnicą ,że całą tapicerkę wyprałam a skorupę wietrzyłam 2-3 dni i już było cacy-teraz jest już czysty i pachnący:tak:
Biedroneczka-super,że dostałaś takie miłe prezenciki i ile zaoszczędziłaś:tak:

Lana wózeczek wprawdzie kupiony ale do odbioru za tydzień. Wygląda identycznie jak ten, też czerwony ale mój ma jeszcze torbę:
GRACO SYMBIO RED WÓZEK +FOTELIK +FOLIA +NOSIDEŁKO (1711967157) - Aukcje internetowe Allegro.

O jego zakupie zdecydowała waga i to jak łatwo się go prowadzi. No i sponsorują dziadki więc zero obciążenia dla mojego domowego budżetu. Drudzy dziadkowie zasponsorowali łóżeczko z dodatkami:-) Tak to ja mogę robić zakupy;-)

Dominic - też zastanawiałam się nad wyborem Graco,ale ostatecznie wygrał Cossato :-) Jedno jest pewne - Graco to świetna firma i życzę miłych jazd :-)

dominik -super wózeczek :-) daj namiary na tych Twoich dziadków może mnie zaadoptują i też zasponsorują co nie co :-D

reklama
dominik -super wózeczek :-) daj namiary na tych Twoich dziadków może mnie zaadoptują i też zasponsorują co nie co :-D
Lana ja Cię chętnie przygarnę jako siostrę, tym bardziej, że z moją rodzoną to za chiny wspólnego języka nie mogę znaleźć:-)

Ostatnia edycja:
Do góry