reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Dziewczyny co Wy za burdel macie w tych Rossmann:-D
Prawdą jest, że klient ma prawo otrzymać towar po takiej cenie jaka widnieje pod produktem, ale dużo też zależy od sprzedawcy na którego się trafi niestety...

A co do ceny tych 'promocyjnych' pampków to nie jest wina etykiety, bo na niej wyraźnie pisze, że kupon pobiera się na necie w danym dniu- być może był zawieszony tak, że przykrywał cenę obowiązującą, ale przeważnie stoi obok właśnie przy produktach do których się odnosi- i z tym kuponem przychdzoi do sklepu i mamy określone rabaty na określoną rzecz- dla zainteresowanych na ostatniej stronie gazetki z Rossmannie są wyszczególnione owe promocje- na każdy dzień inny kupon do pobrania;-) Tylko my nie zawsze doczytujemy etykiety- a głównie patrzymy na ceny.
Najlepiej kontrolujcie ceny przy kasie- ja już nie raz nadziałam się w Carrefour i Tesco- tam to jest już w ogóle bajzel:szok:

karolap piękne słodziaki !!:tak: A ja już tak przyzwyczaiłam się do chłopięcych ciuszków, że tylko one zwracają moją uwagę:)

reklama
LANA
dla chlopcow tez sa slodkie widzialam wczoraj kilka, i kupilabym nawet hehe ale stwierdzilam ze jak juz bede kupowac to raczej rozowe bo z tych ciuszkow co dostalam od znajomych to prawie nic rozowego nie ma :-)
KAROLAP-oj są są ja już mam pełno takich super bajeranckich ,że szok normalnie będzie wyglądała jak stary maleńki szpaner :-D

W wątku zakupowym Oli oddaje "dziada" swego, czyli wszystko zgodnie z prawem :-D
A ja wylicytowałam sobie w piatek grzechotki (szał pipy mam z tym allegro :-D)
ZESTAW ZABAWEK I GRZECHOTEK GRYZAKÓW (1708515572) - Aukcje internetowe Allegro
a na wtorek jestem umówiona z babka na kupno takiego zestawu
Fisher Price Bundle Swing 4 w 1 - Krzesełko Huśtawka Fotelik Leżaczek T3643 cena 699.00 PLN
tylko cos mi się trochę to nie podoba, bo babka chce za nowa, z Anglii 120 zł, ale co tam zobaczę, czy w ogóle odbierze telefon we wtorek :-)

reklama
Oli a może byśmy tak zrobiły jednego z tych naszych dwóch. Twój ma tam jakieś dobre cechy, mój też. Stworzymy sobie ideał i miesiąc u mnie , miesiąc u Ciebie:-D Co TY na to?

Do góry