Zastanawia mnie tylko w jakim dziale ? Lepiej juz do ktokolwiek widział, ktokolwiek wiewystawię na allegro, może ktoś się skusi
reklama
Oli.B
Fanka BB :)
oooo maggie to byłoby cudowne, tylko wiesz to bliźniaki jeszcze z tego samego dnia więc obawiam się, że wszystko co najgorsze mają wspólneOli a może byśmy tak zrobiły jednego z tych naszych dwóch. Twój ma tam jakieś dobre cechy, mój też. Stworzymy sobie ideał i miesiąc u mnie , miesiąc u Ciebie Co TY na to?
Oli.B
oooo maggie to byłoby cudowne, tylko wiesz to bliźniaki jeszcze z tego samego dnia więc obawiam się, że wszystko co najgorsze mają wspólne :-(Oli a może byśmy tak zrobiły jednego z tych naszych dwóch. Twój ma tam jakieś dobre cechy, mój też. Stworzymy sobie ideał i miesiąc u mnie , miesiąc u Ciebie Co TY na to?
Marcelinaa
a ja szukam fajnej karuzeli i nie wiem..dostaje oczopląsu.. podobają mi się te wypasione Fishera ale z mocowaniem będziemy musieli się pocić bo do turystycznego..
Oli.B
a ja mam taką Fisher Price Karuzela Link-A-Doos Żyrafa G5776 - zdjęcia, foto, galeria produktu :-) tylko nie mam do czego przyczepić buhahhaha
oli.b
Chociaz tyle, ja nie widzialam kwiatkow juz od... chyba dnia kobiet a moze urodzin (mam 23 marca), juz mi sie marzy np bukiecik polnych kwiatkow ( wcale ni musza byc roze) liczy sie gest;-), a karuzelka sliczna!!!
Chociaz tyle, ja nie widzialam kwiatkow juz od... chyba dnia kobiet a moze urodzin (mam 23 marca), juz mi sie marzy np bukiecik polnych kwiatkow ( wcale ni musza byc roze) liczy sie gest;-), a karuzelka sliczna!!!
Oli.B
oli.b
ja zamiast kwiatów wolałabym żeby ruszył dupę i się czymś zainteresował, pomógł mi wreszcie... kwiaty to ja sobie sama mogę kupić
reklama
mi moj maz nie kupuje slodyczy- dba o moja wage ;-)
a co do pomocy, ja i tak musze sama wiekszosc rzeczy robic, bo mezus pracuje w delegacji..
czasami dawalam mu takie aluzje ze poczta kwiatowa to taka fajna sprawa ( zawsze marzylam o takiej przesylce) ale twierdzi ze woli kupic cos malej np niz wydawac tyle kasy na taka przesylke wrrrrr
a co do pomocy, ja i tak musze sama wiekszosc rzeczy robic, bo mezus pracuje w delegacji..
czasami dawalam mu takie aluzje ze poczta kwiatowa to taka fajna sprawa ( zawsze marzylam o takiej przesylce) ale twierdzi ze woli kupic cos malej np niz wydawac tyle kasy na taka przesylke wrrrrr
Podziel się: