reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Czy macie jakieś preferencje odnośnie smoczków dla noworodka?
Jakiej firmy kupiłyście smoczuś? Ile sztuk?
Jakiej firmy kupiłyście smoczuś? Ile sztuk?
Nikos- totalnie się na tym nie znam ale kupiłam takie
Smoczki Smoczek Avent Gryzak Silikon 0-3m Miś Pol (1708230341) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczki Smoczek Avent Gryzak Silikon 0-3m Miś Pol (1708230341) - Aukcje internetowe Allegro
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Nikos ja kupiłam 2 szt te same co Akutan ale tak jak pisze karolaola ten będzie dobry, który dziecko zaakceptuje... Natomiast oglądałam pewien program o kształcie i lek się wypowiadał, że smoczki nie profilowane, takie długie i proste są polecane przy karmieniu naturalnym (cycem) ponieważ dziecko rozwija odruch ssania, gdyż musi się napracować żeby utrzymać ten smoczek w buzi...
np ten Smoczek do uspokajania silikonowy - "wisienka' NUBY na Bazarek.pl
np ten Smoczek do uspokajania silikonowy - "wisienka' NUBY na Bazarek.pl
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
moje dzieci wlasnie uzywaly smoczkow tych okraglych nieprofilowanych i teraz tez takie mam.....silikonowe sa o tyle dobre ze nie trzeba wymieniac( w moim przypadku tak bylo bynajmniej ze mala miala jeden smoczek i ma go do dzis) bo te lateksowe z czasem niestety pod wplywem sliny sie znieksztalcaja....no i jest pozniej problem bo dziecko nowego nie chce zaakceptowac a stary niestety nie nadaja sie do uzytku;-)
reklama
cokies
Fanka BB :)
ale jestem wściekła
wczoraj byłam w Rosmanie, patrze Pampers w promocji i lookam cene z 48,99 na 34 zł -biorę. robiłam większe zakupy m. in. kosmetyki do szpitala i dla maluszka, wsiadłam do samochodu i coś mnie drgnęło żeby sprawdzić paragon i co widzę ? zapłaciłam za Pampersy 48,99 wkurzona wracam do sklepu babke zaczepiam że widnieje cena 34 zł a skasowano mnie 49 zl prawie. idziemy do półek a ona wyciąga tą karteczke z ceną i przenosi w inne miejsce mówiąc że w dniu 23.07.2011 trzeba wejść na stronę rosmana i tam się otrzumuje kupon uprawniający do zakupu Pamersów właśnie ża cene 34 zł ale byłam zła i wściekła, oczywiście zwrotu nie chcieli mi przyjąć, normalnie nabrałam się na tą apetyczną cene
no cóż ....
wczoraj byłam w Rosmanie, patrze Pampers w promocji i lookam cene z 48,99 na 34 zł -biorę. robiłam większe zakupy m. in. kosmetyki do szpitala i dla maluszka, wsiadłam do samochodu i coś mnie drgnęło żeby sprawdzić paragon i co widzę ? zapłaciłam za Pampersy 48,99 wkurzona wracam do sklepu babke zaczepiam że widnieje cena 34 zł a skasowano mnie 49 zl prawie. idziemy do półek a ona wyciąga tą karteczke z ceną i przenosi w inne miejsce mówiąc że w dniu 23.07.2011 trzeba wejść na stronę rosmana i tam się otrzumuje kupon uprawniający do zakupu Pamersów właśnie ża cene 34 zł ale byłam zła i wściekła, oczywiście zwrotu nie chcieli mi przyjąć, normalnie nabrałam się na tą apetyczną cene
no cóż ....
Podziel się: