reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
no no mysle ze to nie najlepsyz pomysł połozyczyc meżów Oli i maggie- mieszanka wybuchowa w 100%..no chyba że sie bardzo postaracie i wyselekcjonujecie te najlepsze cechy;)

Oli- a moze go wysłać do TVN Turbo do programu " Zakup kontrolowany" :p

My wczoraj dostalismy w prezencie karuzele Fisher Price Rain Forest- Ta z zielonymi listakmi-już sobie wisi i bardzo fajnie działa i wyglada :)
I jeszcze dowiedzilismy sie ze kuzynka pozyczy nam kołyske po swojej córce wiec mamy problem z głowy i nie bedziemy musili przenosić całego łóżeczka z pokoju Mikołja do nas na pierwsze tygodnie bo postawimy sobie ta kołyske :) Strasznie sie ciesze, ze wyszla taka opcja :)

akutan, skorzystalam z Twoich linkow i pozamawialam posciel i rozki :-). Jedyne chyba, co sie oplaca kupowac w Polsce, bo w UK sa masakrycznie drogie. Teraz czekam na paczke!

Przebrnelam przez dziesiatki stron i zrobilam liste rzeczy, ktore jeszcze potrzebuje, zaczynajac od OcteniSeptu na herbatce koperkowej konczac. Mam nadzieje, ze mam juz wszystko, bo finansowo wiecej nie podolam :no:

co do karuzeli to ja mam taka
‪FISHER PRICE COT MOBILE‬‏ - YouTube
projektor widoczny tylko w ciemnosciach, a wtedy dziecko spi :-D

Bishopka Ja właśnie też choruje na tą karuzelkę i chętnie poznam Twoją opinię na jej temat jak już ją masz. Bardzo podobają mi sie te efekty świetlne i byłąm własnie ciekawa czy w dzień tez są widoczne. Nie chciałabym wydać 150 zł na karuzelkę z której nie będę zadowolona ;/

Devi mi się ta rain forrest też bardzo podoba, ona ma takie imadełko do założenia? bo muszę coś wykombinować jak ją bym mogła przymocować do turystycznego... ;/

asiacur a jaki rozmiar kupiłaś tego ubranka na wyjście? Ja 56 cm bo były w promocji ze 160 zł na 85 zł. Ale większe były już na 9-12 m-cy. I tak się zastanawiam czy jak większy będzie to się zmieści :eek:

Bishopka Ja właśnie też choruje na tą karuzelkę i chętnie poznam Twoją opinię na jej temat jak już ją masz. Bardzo podobają mi sie te efekty świetlne i byłąm własnie ciekawa czy w dzień tez są widoczne. Nie chciałabym wydać 150 zł na karuzelkę z której nie będę zadowolona ;/
Mnie tam sie ona podoba, aś ściany mam taki brąz (chyba czekolada) i w dzięn nie bardzo widać. lampka, która jest jako lampka nocna nie daje dużo światła, będzie oświetlać jedynie buźkę dziecka, najlepiej włączyć więc projektor- ten noca rozświetla. Dźwieki ma super i rybki mają bardzo zywe kolory. Jest możliwość wyboru trybów pracy same dzwieki, dzwieki + projektor, projektor+dzwieki+lampka, oraz wszystko bez dzwieku. Dodatkowo pilot, tez fajna sprawa.

reklama
oooo maggie to byłoby cudowne, tylko wiesz to bliźniaki jeszcze z tego samego dnia więc obawiam się, że wszystko co najgorsze mają wspólne
no no mysle ze to nie najlepsyz pomysł połozyczyc meżów Oli i maggie- mieszanka wybuchowa w 100%..no chyba że sie bardzo postaracie i wyselekcjonujecie te najlepsze cechy;)

właśnie o tym myślałam, wyrzucimy złe cechy i wyjdzie nam mąż LANY:-D

Do góry