reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Oj z tym korytarzem to gorzej-bo On robót domowych nie znosi,a łóżeczko malował na dworze,więc mu odpowiadało :-)
Wiesz,nasza kuchnię to już dwa razy poprawiał i zapomniał o białym pasku tuż przy suficie...:szok: nie wiem czy zdarzy to poprawic do porodu.

Mój też raczej nie lubi takich rzeczy robić w domu - typowy intelektualista - prędzej ja bym to zrobiła sama ;-) No ale do Krakowa trochę daleko...

a ja dzis kupilam ciuszki dla malutkiej
po raz pierwszy!!!! bo po przejrzeniu rzeczy okazalo sie ze malutkich praktycznie w ogole nie mam!
i sie skusilam, kupilam body w rozowe serduszka, rozowe rampersy( czy jakos tak bo ciezko powiedziec czy to rampersy czy body hihi), i body z kubusiem puchatkiem w pomaranczowe kwiatuszki :-)

Karolap- a fotki?

Mój mąż z bratem pomalowali mi ostatnio pół domku:D a skręcać to on uwielbia. Właśnie przyjechaliśmy z ikea z komodą i już się cieszy na skręcanie. Tylko musimy odsapnąć. Bo tyle godzin w aucie to można dostać świra. Jeździliśmy do hurtowni art. niemowlęcych i do entliczka i ceny tam są okropnie wysokie. Opłaca się zamawiać przez neta. Zobaczymy jeszcze jak wszystko odbiorę. Ale co do jakości to mam pewność bo zamawiałam takie rzeczy jak płatki, nożyczki, szczoteczki wszystko firmowe więc nie ma szans by było coś nie tak. Odbieram osobiście zarówno z apteki jak i sklepu to wszystko na miejscu sprawdzę. Dokupiłam w Entliczku 2 pary śpiochów i czapeczki takie do szpitala. Wózek wychodzi mi 200 zł drożej niż w necie, to zaraz zasiadam do zamawiania.
No i padam na nos. Jestem ubita! AAAA- kupiłam sobie stanior do karmienia i koszulę. No i najważniejsze tak piszecie o tych małych kosmetykach z rossmana- a ja w superpharmie kupiłam sobie zestaw przezroczystych pudełeczek (2szt) i buteleczek (3 szt- 2 z pompką i jedna zakrecana, 100 ml) żeby sobie przelać kosmetyki za całe 7,99! Jestem tak szczęśliwa hehe.:-D

reklama
komoda 5 szufladowa z ikea- nic szczególnego (zdjęcia wkleję jak będzie pokoik gotowy )... A wózek TAKO JUMPER X (GT RACE) + MAXI COSI CABRIOFIX- kolor czarno zielony a fotelik brąz

Do góry