reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Oli, bardzo śliczne ubranka :tak:, szczególnie to na wyjście ;-) (mam takie samo:-)).
Marzenix, łóżeczko pięknie się prezentuje.
A ja nie mam jeszcze skręconej kołyski i jakoś nawet parcia na to. Zdąży się. :-)

cholera kupiłam dziewczęce, czy to unisex?? :szok: :-D
ja mam za 9 dni cc i łóżeczko nie pomalowane jeszcze, ba nawet nie skręcona i nie przyniesione z piwnicy :dry: i nie ma chętnych do pomocy

boshe dziewczyny poukładałam w pokoiku koło łóżeczka kosmetyki dla maluszka , pampersiki i wszystkie pierdółki, i chodze i zaglądam do pokoju jak jakis czubek !!!:-D jak mi wózek na dniach przyjdzie to se chyba na śrdoku salonu postawie coby go podziwiać haha:-D:-D

hahaha.gif

akutan super te Twoje zakupy :-)

reklama
akutan super zakupy:)

Marzenixx łóżeczko b.ładne:)

Oli moje łóżeczko leży w zakładzie u mojego kuzyna blacharza,który miał je pomalować ale dostał postrzał i leży w domu od tygodnia. Ale nie martwię się bo mam jeszcze kołyskę i łóżeczko turystyczne... poza tym mamy czas:-D

Oli moje łóżeczko leży w zakładzie u mojego kuzyna blacharza,który miał je pomalować ale dostał postrzał i leży w domu od tygodnia. Ale nie martwię się bo mam jeszcze kołyskę i łóżeczko turystyczne... poza tym mamy czas:-D

maggie jak to postrzał :szok:
kochana zdąży się .... jak sama sobie zrobię ....

Oli bez skojarzeń:-D postrzał w kręgosłupie:-) chyba nie myślisz,że ja chciałam kuzyna wykończyć:-D

a ty babo chyba nie masz zamiaru sama malować???
oczywiście, że mam, a myślisz, że kto to zrobi?????
kochana zaraz je też sama przyniosę............. a jak się ogarnę z dzieciakami to znajdę takiego dziada przy którym będę mogła leżeć i pachnieć :-D taki mam plan

cholera kupiłam dziewczęce, czy to unisex?? :szok: :-D

Ja kupiłam jako unisex, bo jakoś różów mam dość. :-p

Co do łóżeczek, jak też nie mam nic skręcone. Stoi w piwnicy i łózeczko i kołyska. Ale ja jakoś sama nie mam na to parcia. Dziwna jestem chyba :baffled:
Także Maggie, Oli mam coś z waszych mężów, hehehe

oczywiście, że mam, a myślisz, że kto to zrobi?????
kochana zaraz je też sama przyniosę............. a jak się ogarnę z dzieciakami to znajdę takiego dziada przy którym będę mogła leżeć i pachnieć :-D taki mam plan

a możesz znaleźć takich dwóch:-D??

Także Maggie, Oli mam coś z waszych mężów, hehehe

witamy w klubie:-)

reklama
Do góry