reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

ja właśnie miałam kupić tą foczkę ale na tvn mówili ,że to nie wypał jakis ale lepiej usłyszeć opinie mamusiek z pierwszej ręki więc dziewczyny piszcie bo sama jestem zainteresowana

Moja Wiki dużo lepiej zaczęła znosic kąpiele dzięki temu wynalazkowi;-)
A ja nie wierzę we wszystko co mówi p. Zawitkowski, czy jak mu tam;-)

reklama
uciekam laseczki bo nie daje rady juz siedziec
trzymajcie kciuki zebym rano obudzila sie bez klucia ( gdziekolwiek)
i za usg bo mam rano.... wroce to napisze.....

dobrej nocki wam zycze paapppa

Moja Wiki dużo lepiej zaczęła znosic kąpiele dzięki temu wynalazkowi;-)
A ja nie wierzę we wszystko co mówi p. Zawitkowski, czy jak mu tam;-)
o właśnie i takich opini potrzebuję więc chyba też sie zdecyduję i kupię a ja też bardzo sceptycznie podchodzę do tych wszystkich wypowiedzi w tv szczególnie gdzie "EKO MAMA":-D czyli Reni Jusis nie wiem co to za autorytet -normalnie szok ta jak coś strzeli w tv to nie wiadomo śmiać się czy płakać:szok:
Oli.B-torba wypasiona:tak: choć dla mnie ciut za duża ale jeśli chcesz dużą to bierz tą bo naprawde jest super ,ja z mojej jestem baaaardzo zadowolona mimo ,że jest średnich gabarytów ale bardzo zgrabna ale skrytek ma multum -to własnie to co lubię najbardziej nic mi nie będzie latać w torbie jak żyd po pustym sklepie.Wszystko ma swoje miejsce.:tak:

natt mam nadzieje ze u mnie bedzie dzialac bez wiekszych problemow :)
Lana łozeczko super my chcielismy kupic podobne z tym ze od bratanicy dostalismy w spadki, glupio tez bylo odmawiac
OliB torba super, tylko ta cena jak dla mnie to wysoka
a co do foczki to zastanawiałam sie miedzy nia a gabka profilowana i wybralam foczke ze wzg higienicznych. Identyczna jest w kerfurze za 19,99

aankaa84-dobrze ,że nie wziełaś tej profilowanej gąbki -porażka schnie kilka dni i śmierdzi testowałam ją 11 lat temu z córką .Bardzo niehigieniczna.

Lena zadziwiasz mnie ;)) łózeczko piękniusie ;))
Oli torba suuuper jak ją napakujesz to ciężko będzie ją nieść :))

a to moja torba :)) z tyłu mam szelki więc mam 2 w 1 torbę i plecak :)
plastikowe uchwyty idealnie pasują na rozstaw rączki do mojego x-landera :)

Załączniki

• DSC02244male.jpg
    DSC02244male.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC02245male.jpg
    DSC02245male.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC02246male.jpg
    DSC02246male.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC02247male.jpg
    DSC02247male.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC02248male.jpg
    DSC02248male.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC02249male.jpg
    DSC02249male.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Oli.B-torba wypasiona:tak: choć dla mnie ciut za duża ale jeśli chcesz dużą to bierz tą bo naprawde jest super ,ja z mojej jestem baaaardzo zadowolona mimo ,że jest średnich gabarytów ale bardzo zgrabna ale skrytek ma multum -to własnie to co lubię najbardziej nic mi nie będzie latać w torbie jak żyd po pustym sklepie.Wszystko ma swoje miejsce.:tak:

Lana nie zapominaj że ja ciągle w podróży :-D i dwójka małych dzieci, mój 2 latek nadal wali w pieluchy i ubrania na zmianę też wszędzie zabierać trzeba ;-)

kurde ale fajne te wasze zakupy

Do góry