reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

LANA nic nie mow o UPS, ja jakis czas temu zdecydowalam sie zamowic paczke z avonu z dostawa kurierem a nie regularna i firma kurierska to UPS wyslali mi maila ze moge monitorowac gdzie jest moja paczka, sprawdzam w sob dojechala do gdanska, w pon rano patrze dalej ten sam status ( termin dostawy kurierem mial byc wlasnie na pon) godz 12-13 dzwonie do nich i pytam a tam ze nie wiadomo gdize moja paczka.... zaginela bo babka nie ma skanu ze ona doszla do Gdanska a te info to takie orientacyjne czy cos w tym monitoringu... ok 15-16 dzwonie jeszcze raz czy paczka sie odnalazla a oni ze nic nie wiedza o niej!!! mowie to po cholere ta strona tylko denerwuje sie czlowiek przez to! godz ok 17 tel dzwoni kurier czy jestem w domu bo ma paczke- przyniosl, pytam go o ktorej wyjechal z Gdanska - przed 8 rano,a ta baba ze ona nie ma potwierdzenia ze paczka w ogole u nich byla masakra jaki balagan tam jest

ale sie rozpisalam... musialam napsioczyc na UPS!!!!!

reklama
LANA piekne łóżeczko!!! Gratuluje udanego zakupu :))
ah kiedy moje przyślą......

rybkaa ja nie uzywałam ale sama sie nad tym zastanawiałam i przyłączam się do pytania :))

rybkaa
moja kolezanka od ktorej mam wanienke i podobny fotelik
uzywala i mowila ze bardzo przydatny szczegolnie jak musisz sama kapac- a mnie to czeka
kladziesz dziecko i nie martwisz sie ze cale sie zamoczya tak jedna reka przytrzymujesz druga myjesz .... samameu ciezko
no nic to jej opinia - ja sprawdze w praktyce

dzięki dziewczynki łózeczko też mi się bardzo podoba to było jedyne które wogóle wchodziło w rachubę zakupu:-)a jeszcze na początku podobało nam się takie z żyrafką ale było z gorszego gatunku drewienka i szuflada była bez sensu zamontowana bo trzeba było na środek pokoju z nią wyjechać aby coś z niej wyciągnąć a tu tylko uchylam szufladę palcem przesuwam wieko do tyłu i już gotowe.Szyny chodzą jak ta lala leciutko i bezszelestnie:tak:
karolap5-no identycznie z tym UPS -em jak ja mi ta baba w centrali w Warszawie powiedziała,że ona nie wie dlaczego ale kurier nie wziął mojej paczki i będzie dopiero jutro :szok: a tu proszę przyjeżdża kurier na dodatek mój kumpel i przywozi łóżczko :-)

ja właśnie miałam kupić tą foczkę ale na tvn mówili ,że to nie wypał jakis ale lepiej usłyszeć opinie mamusiek z pierwszej ręki więc dziewczyny piszcie bo sama jestem zainteresowana

reklama
Do góry