reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
taycia smęć, smęć ile chcesz ;-) od tego tu też jesteśmy żeby "wysłuchać". Mam nadzieję, że wszystko zakończy się dobrze

a ja dziś byłam w carffurze i kupiłam ekstra body i pajace, body 5,99 szt pajace 12,99 (od 8 lipca po 9.99) ekstra bawełna ja kupiłam większe rozmiary, polecam

Oli - pochwal się ubrankami :-) uwielbiam oglądać nowe zakupki :-)
Cokies - świetna ta wanienka...

My jeszcze musimy kupić nianię z monitorem oddechu, wanienkę, MATERACYK :eek:, kosmetyki i właśnie dziewczyny...czy mogłybyście napisać dokładnie jakie kosmetyki? po co np, kupuje się oliwkę? sorki za głupie pytanie,ale ja naprawdę jestem zielona. Kupiłam krem na odparzenie dupci (ziajkę), sudokrem mam próbkę,ale bez problemu mogę go kupić tutaj. Co jeszcze?

Dziękuję za zrozumienie... z reguły nie jestem marudą...

reklama
Tyciu,generalnie kosmetyków im mniej tym lepiej. Oliwka do natłuszczania ciałka dziecka po kąpieli lub do dodawania kliku kropel do kąpieli, jakies delkatne mydełko( w kostce albo w płynie),na wszelki wypadek własnie cos na odparzenia,szczotka miekka do włsków,żadnych myjek,gąbek( bo to tylko zbiorowisku bakterii),noo w kazdym rzie na poczatek sie nie poleca( ponoć:) ) ,obcinacz,nożyczki do paznokci( ja na poczatku tylko nozyczkami obcinałam,potem do palucha u stop przydaje sie obcinacz a reszta dalej nozyczkami. Oooo i własnie polecam Wam nożyczki,tzn ja to widziałam tylko w zestawie z obcinaczem i pilnikiem CANPOLU takie złote. Są bardzo cieniutkie te ostrza i przez to mozna precyzyjnie uchwycic te paznokieteczki tylko tyle ile potrzebyjemy uciać. Za chwile poszukam i wkleje linka o których pisze...Bo uzywałam kilka róznych rodz.i a to nie cięły,a to grube jakies były jak dla dorosłego a nie dziecka...A konkretnie chodzi mi o te: http://allegro.pl/zestaw-do-paznokci-canpol-zaokraglone-nozyczki-3cz-i1657910446.html
Widze je w kazdym supermarkecie,także dostepne są raczej bezproblemowo:)

Ostatnia edycja:
Do góry