reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Oli obawiam się, że mój mąż zgodziłby się bardziej z Tobą niż ze mną i wózek retro i tak by nie przeszedł nawet jakbym chciała ;-)
Oli.B
Fanka BB :)
Oli obawiam się, że mój mąż zgodziłby się bardziej z Tobą niż ze mną i wózek retro i tak by nie przeszedł nawet jakbym chciała ;-)
No ja to mam super, bo co powiem to słyszę: "Dobrze kochanie" więc jak bym chciała retro to byłby retro ;-)
Oli ja na szczęście mam tak samo. Ja tylko słyszę: "Ty się lepiej znasz więc kupuj co chcesz"
Ja miałam odkupić wózek x lander od koleżanki ale w sobotę mi powiedziała,że jednak nie sprzedaje więc muszę czegoś poszukać Na razie moim faworytem jest Mutsy transporter. Miała któraś z Was taki?
Ja miałam odkupić wózek x lander od koleżanki ale w sobotę mi powiedziała,że jednak nie sprzedaje więc muszę czegoś poszukać Na razie moim faworytem jest Mutsy transporter. Miała któraś z Was taki?
Właśnie fajne są Tylko tez drogie.. Ale moja koleżanka kupiła w super stanie używany na allegro. Bardzo dobra cena a jakby mi nie powiedziała,że jest używany to nawet bym nie poznała...
Mamy jeszcze trochę czasu więc można obserwować oferty i może akurat się coś znajdzie
Mamy jeszcze trochę czasu więc można obserwować oferty i może akurat się coś znajdzie
Tonya
maggie też będę czatować na używany...można czasami naprawdę niezłą ofertę znaleźć. Ale będę szukac ogłoszeń z moich okolic, żebym mogła przed zakupem osobiście go zobaczyć.
Oli.B
Fanka BB :)
Dziewczyna ja zakupiłam używaną parasolkę Maclarena za 400 zł na allegro, a w sklepie po 1000. W bardzo dobrym stanie, super się sprawuje. Ja się zastanawiam, czy nie wystawić swojego ;-) i czy nie zakupić używanego mutsy właśnie. Tylko jak patrzę, że komplet za który daliśmy 2600 na allegro po 600 zł można kupić . A my mało z niego korzystaliśmy więc nie zniszczony jest, właściwie jak nowy wygląda. Nawet połowy ceny nie odzyskać ? Więc nie wiem czy jest sens...
Tonya
Dla kupujących na pewno jest sens, gorzej jak się sprzedaje...jeśli wózek tyle Was kosztował i sie sprawuje dobrze, to chyba bym nie sprzedawała na Twoim miejscu
reklama
Podziel się: