reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

A ja wolę nowoczesne :-), ale nie tylko wózki w ogóle nie lubię staroci, ani rzeczy stylizowanych na nie :-)
Ale każdy ma swój gust i z nimi się nie dyskutuje ;-)

reklama
Oli obawiam się, że mój mąż zgodziłby się bardziej z Tobą niż ze mną i wózek retro i tak by nie przeszedł nawet jakbym chciała ;-)

Oli obawiam się, że mój mąż zgodziłby się bardziej z Tobą niż ze mną i wózek retro i tak by nie przeszedł nawet jakbym chciała ;-)

No ja to mam super, bo co powiem to słyszę: "Dobrze kochanie" więc jak bym chciała retro to byłby retro ;-)

Oli ja na szczęście mam tak samo. Ja tylko słyszę: "Ty się lepiej znasz więc kupuj co chcesz:)"

Ja miałam odkupić wózek x lander od koleżanki ale w sobotę mi powiedziała,że jednak nie sprzedaje więc muszę czegoś poszukać:( Na razie moim faworytem jest Mutsy transporter. Miała któraś z Was taki?

maggi mi się marzy mutsy :-), nie miałam ale bardzo mi się podoba. Na razie mam chicco po synku i chyba tak zostanie :-(

Właśnie fajne są:) Tylko tez drogie.. Ale moja koleżanka kupiła w super stanie używany na allegro. Bardzo dobra cena a jakby mi nie powiedziała,że jest używany to nawet bym nie poznała...
Mamy jeszcze trochę czasu więc można obserwować oferty i może akurat się coś znajdzie:)

maggie też będę czatować na używany...można czasami naprawdę niezłą ofertę znaleźć. Ale będę szukac ogłoszeń z moich okolic, żebym mogła przed zakupem osobiście go zobaczyć.

Dziewczyna ja zakupiłam używaną parasolkę Maclarena za 400 zł na allegro, a w sklepie po 1000. W bardzo dobrym stanie, super się sprawuje. Ja się zastanawiam, czy nie wystawić swojego ;-) i czy nie zakupić używanego mutsy właśnie. Tylko jak patrzę, że komplet za który daliśmy 2600 na allegro po 600 zł można kupić :szok:. A my mało z niego korzystaliśmy więc nie zniszczony jest, właściwie jak nowy wygląda. Nawet połowy ceny nie odzyskać ? Więc nie wiem czy jest sens...

Dla kupujących na pewno jest sens, gorzej jak się sprzedaje...jeśli wózek tyle Was kosztował i sie sprawuje dobrze, to chyba bym nie sprzedawała na Twoim miejscu

reklama
Do góry