reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Ja kupilam paczke pampersow newborn ta 2-5 kg i pampersow 3-6kg, no i dostalam tez pieluszki dada newborn z biedronki wiec tez je wyprobuje, wiecej nie kupuje narazie bo nie ma sensu. Nie mam gdzie tego skladac bo juz tyle rzeczy w domu i miejsca brakuje normalnie, az rece zalamuje, musimy dokupic komode i szafke do lazienki bonormalnie zarosniemy hehehe. Ciuszkow coraz wiecej. Czy mi sie wkoncu skonczy ta mania kupowania
flower188
a ja dzisiaj kupiłam piżamki różowiutkie dla niuni (chociaż będą na później troszkę) https://www.tchibo.pl/Pizamy-2-sztuki-p400009338.html no i wcześniej chustę bebelulu model lulu na allegro (może trochę odciaży mój kręgosłup)
mucha_nie_siada
Pozwolę sobie..
Odwaliłam dzisiaj kawał roboty i wystawiłam ciuchy po Li. Może któraś będzie chętna? Jestem skora z Wami się dogadać
Osobiście najbardziej polecam te dwie sukienki z H&M (granatową i pudrowy róż) no i kurtkę też z H&M.
Od razu mówię, że wszystko raczej z naciskiem na róż - więc tylko dla dziewczynek
Tutaj są te moje aukcje: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Póki co powystawiałam w sumie takie 'domowe ciuszki', ale nie mam siły przeglądać już dalej tego co mam w domu
Odwaliłam dzisiaj kawał roboty i wystawiłam ciuchy po Li. Może któraś będzie chętna? Jestem skora z Wami się dogadać
Osobiście najbardziej polecam te dwie sukienki z H&M (granatową i pudrowy róż) no i kurtkę też z H&M.
Od razu mówię, że wszystko raczej z naciskiem na róż - więc tylko dla dziewczynek
Tutaj są te moje aukcje: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Póki co powystawiałam w sumie takie 'domowe ciuszki', ale nie mam siły przeglądać już dalej tego co mam w domu
Pozwolę sobie..
Ha ha haha :
"jedno ('białe') w stanie dobrym - tzn. początkowo było białe ale przez przypadek zostało wyprane z kolorowymi rzeczami i zrobiło się lekko kremowe/żółtawe"
mucha_nie_siada
szuszu niccc mi nie mów. byłam wściekła jak sru tu tututu nienawidzę takich akcji, nawet nie tego dać do aukcji, ale Tomek mówi że są używane więc no cóz... (ale byłam szczera_
szuszu niccc mi nie mów. byłam wściekła jak sru tu tututu nienawidzę takich akcji, nawet nie tego dać do aukcji, ale Tomek mówi że są używane więc no cóz... (ale byłam szczera_
Jakbym miała dziewczynkę to coś bym u Ciebie kupiła, bo ubranka urocze:-)
mucha_nie_siada
Szuszu, mam nadzieję że nie naśmiewasz się
Pierwszy raz sprzedaję używane rzeczy i się boję, że potem ktoś będzie niezadowolony tak jak Marcelinaa częściowo jak kupiła zestaw, starałam się rzetelnie opisać. Nawet połowę od razu wyrzuciłam do kosza bo uznałam, że nie ma co se siary robić wystawiając
Pierwszy raz sprzedaję używane rzeczy i się boję, że potem ktoś będzie niezadowolony tak jak Marcelinaa częściowo jak kupiła zestaw, starałam się rzetelnie opisać. Nawet połowę od razu wyrzuciłam do kosza bo uznałam, że nie ma co se siary robić wystawiając
reklama
Szuszu, mam nadzieję że nie naśmiewasz się
Tym razem się z Ciebie nie nabijałam
Podziel się: