reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja też ostatnio przeliczałam ceny pampersów i nie ma nic taniej na allegro. Często w Carrefour jest promocja 2pak za 80zł, albo w lidlu jedna paczka za 40zł. A co do chusteczek pampers to ostatnio właśnie w Carrefour kupiłam 6cio pak za 25 zł. Myślę, że cena też dobra.

http://allegro.pl/zestaw-testowy-pampers-huggies-dada-gaga-baby-dr-i1662931545.html może któraś się skusi na taki zestaw testowy

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też ostatnio przeliczałam ceny pampersów i nie ma nic taniej na allegro. Często w Carrefour jest promocja 2pak za 80zł, albo w lidlu jedna paczka za 40zł. A co do chusteczek pampers to ostatnio właśnie w Carrefour kupiłam 6cio pak za 25 zł. Myślę, że cena też dobra.

Zestaw testowy: Pampers,Huggies,Dada,Gaga,Baby Dr. (1662931545) - Aukcje internetowe Allegro może któraś się skusi na taki zestaw testowy

Świetna sprawa :-) gdybym była w Pl to już bym sobie to kupiła.... póki co kilka marek mamy takich samych,a kilka nie,więc będę musiała pokupować i potestować troszkę :-)

super sprawa, aż kusi !
tylko pytanie czy to ma sens.. bo czasem pieluchy jednej firmy są ok ale tylko w danym przedziale wagowym.. a wtedy tych testów musiałoby byc wiecej

Ja na początku kombinować nie będę jednak większość mam jest zadowolona z pampersów i tym tropem pójdę.

Dodatkowo na czerwcówkach jest wątek opinie, recenzje i tam idzie dowiedzieć się co mamom w pierwszych dniach się sprawdziło- fajnie takie świeże opinie. Zajrzyjcie:tak:

Tonya, ale nawet jak Twój synek będzie ważył ponad 3kg, to te pieluchy Pampers New Born będą dobre. Moja córka ważyła 3kg i te 3-6 były za duże na początek.
Ja też nie zamierzam robić zapasów pieluchowych, z Wiki tak nie robiłam. Pieluchy można wszędzie kupić i nie widzę sensu przetrzymywania ich w domu;-)

To kupiłaś w jeszcze korzystniejszej cenie niż ja, bo za taki 6-pak dałam 25 zł i od razu 3 takie wzięłam, bo cena i tak korzystna:tak:

Ja stawiam na te pampersy, o których tu dziewczyny piszą, nie te białe tylko tradycyjne:-D

Cena dobra :-) weszłam też do czerwcówek w poszukiwaniu inspiracji,ale kurcze co jedna to inne doświadczenie... no nic, trzeba będzie wypróbowywać wszystkiego po trochu:-)

Taycia ja kupilam 3 pak chusteczek Pampers Sensitive za 2 funty do tego bylo takie plastikowe pudelko gratis..mysle,ze na sam poczatek starczy a w razie 'w' bedziemy testowac inne,gdyby sie nie przyjely.
a papmersy z Pampersa jedna paka New Born 1 za 5funtow w promocji i Huggisow mam tez 27 szt. bo mialam bon na nie wiec za darmoszke i karton(88szt) Pampersa NB 2 za 12 funtow w TESCO. Wiecej narazie nie kupujemy,bo tez niewiadomo jak pupa je przyjmie :-)

reklama
Tak właśnie zastanawiam się nad Pampersami albo pampersy z Lidla :-) póki co słyszałam o nich same dobre opinie :-D trzeba wypróbować :-D

Do góry