reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja też ostatnio przeliczałam ceny pampersów i nie ma nic taniej na allegro. Często w Carrefour jest promocja 2pak za 80zł, albo w lidlu jedna paczka za 40zł. A co do chusteczek pampers to ostatnio właśnie w Carrefour kupiłam 6cio pak za 25 zł. Myślę, że cena też dobra.

http://allegro.pl/zestaw-testowy-pampers-huggies-dada-gaga-baby-dr-i1662931545.html może któraś się skusi na taki zestaw testowy

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też ostatnio przeliczałam ceny pampersów i nie ma nic taniej na allegro. Często w Carrefour jest promocja 2pak za 80zł, albo w lidlu jedna paczka za 40zł. A co do chusteczek pampers to ostatnio właśnie w Carrefour kupiłam 6cio pak za 25 zł. Myślę, że cena też dobra.

Zestaw testowy: Pampers,Huggies,Dada,Gaga,Baby Dr. (1662931545) - Aukcje internetowe Allegro może któraś się skusi na taki zestaw testowy

Świetna sprawa :-) gdybym była w Pl to już bym sobie to kupiła.... póki co kilka marek mamy takich samych,a kilka nie,więc będę musiała pokupować i potestować troszkę :-)

super sprawa, aż kusi !
tylko pytanie czy to ma sens.. bo czasem pieluchy jednej firmy są ok ale tylko w danym przedziale wagowym.. a wtedy tych testów musiałoby byc wiecej

Ja na początku kombinować nie będę jednak większość mam jest zadowolona z pampersów i tym tropem pójdę.

Dodatkowo na czerwcówkach jest wątek opinie, recenzje i tam idzie dowiedzieć się co mamom w pierwszych dniach się sprawdziło- fajnie takie świeże opinie. Zajrzyjcie:tak:

Tonya, ale nawet jak Twój synek będzie ważył ponad 3kg, to te pieluchy Pampers New Born będą dobre. Moja córka ważyła 3kg i te 3-6 były za duże na początek.
Ja też nie zamierzam robić zapasów pieluchowych, z Wiki tak nie robiłam. Pieluchy można wszędzie kupić i nie widzę sensu przetrzymywania ich w domu;-)

To kupiłaś w jeszcze korzystniejszej cenie niż ja, bo za taki 6-pak dałam 25 zł i od razu 3 takie wzięłam, bo cena i tak korzystna:tak:

Ja stawiam na te pampersy, o których tu dziewczyny piszą, nie te białe tylko tradycyjne:-D

Cena dobra :-) weszłam też do czerwcówek w poszukiwaniu inspiracji,ale kurcze co jedna to inne doświadczenie... no nic, trzeba będzie wypróbowywać wszystkiego po trochu:-)

Taycia ja kupilam 3 pak chusteczek Pampers Sensitive za 2 funty do tego bylo takie plastikowe pudelko gratis..mysle,ze na sam poczatek starczy a w razie 'w' bedziemy testowac inne,gdyby sie nie przyjely.
a papmersy z Pampersa jedna paka New Born 1 za 5funtow w promocji i Huggisow mam tez 27 szt. bo mialam bon na nie wiec za darmoszke i karton(88szt) Pampersa NB 2 za 12 funtow w TESCO. Wiecej narazie nie kupujemy,bo tez niewiadomo jak pupa je przyjmie :-)

reklama
Tak właśnie zastanawiam się nad Pampersami albo pampersy z Lidla :-) póki co słyszałam o nich same dobre opinie :-D trzeba wypróbować :-D

Do góry