reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
ta.. wystawiłam komentarz neutralny a w podzięce dostałam od Sprzedawcy negatywa.. także no comment..

Marcelina ja tez raz tak kupilam, ale po tym wszystkim nawet komenta nie wystawialam bo wiedzialam ze ktos sie pewnie odwdzieczy , a napisalabym prawde ze choc kupilam zestaw sredni to wiekszosc rzeczy byl0 w fatalnym stanie bo np okazalo sie ze dzinsowa spodniczka jest uszyta "tak na oko" z nogawki od spodni normalnie parodia, a spodenki na zdjeciu ladne w rzecywistosci byly sprane, rozowa bluza byla sprana i wyciagnieta na szerokosc ze hoho, juz nie mowiac ze niby gratisowa czapeczka biala byla szara i wygladala jak niedoprana iwekszosc poszlo do smieci niestety i te 40 zł plus przesylka rownież, wiec teraz wole kupic cos w mniejszych ilosciach niz w duzym zestawie.

Mucha ciuszki ladne kurcze ja juz tego tyle mam, ale zastanawia mnie ten kombinezon, bo w sumie zima wypadnie jak mala moja bedzie miec ok 3-8 m-cy, mam juz jeden taki ok 61-68 cm czyli 3-6, tylko nie wiem jak szybko przyrosnie to czy nie bedzie wlasnie potrzebny taki wiekszy, hm sama nie wiem.

biedroneczka, ta nogawka mnie rozwaliła :-D Nie no ja takich scen nie odstawiam. A właśnie mi przypomniałaś, że mam bardzo fajną spódniczkę (ogrodniczkę) na chyba 62 cm, i muszę ją wystawić.

Co do kombinezonu to ja bym mu bardziej dała 68 niż 74. Wg mnie idealny na takie właśnie 6mcy. Chociaż mogę mieć spaczony obraz bo użyłam go kilka razy w najgorsze mrozy, dlatego że wolałam kurtkę.

edit. a jednak nie mam, właśnie sobie przypomniałam, że sprzątaczka nam siatkę z ciuszkami zwinęła na wakacjach :|

Ostatnia edycja:
Mucha no ja jak zobaczylam po rozpakowaniu ta sukienke to tez prawie padlam, no nie dodam ze podobna byla tez spodniczka z wszyta taka stara gruba gumka jak do pantalonow hehehee ;))
A co do kombinezonu no wlasnie tak se mysle bo te 6 mm-cy wypadnie gdzies wlasnie w lutym, a to roznie bywa u nas z tymi mrozami niby mam wlasnie jedna kurtke ocieplaną na taki okres 6-9 tylko kto tu wie jakie mrozy bedą. Wiadomo kurtka lepsza przy ubieraniu i wogole.

Ha ha haha :
"jedno ('białe') w stanie dobrym - tzn. początkowo było białe ale przez przypadek zostało wyprane z kolorowymi rzeczami i zrobiło się lekko kremowe/żółtawe":-D:-D:-D

agulalula, myślę że 25 z przesyłką i wysyłam. Dodam Ci buciki(kozaczki) do tej czapki (od kompletu też puchowe z kokardką- cieeplutkie, mięciutkie) ale nie wystawiłam ich na aukcji bo.. (znowu napiszę i narażę się na pośmiewisko) - kupiliśmy jedną parę i jeden but zgubiliśmy, więc Tomek kupił drugą parę ale rozmiar większą.. i zgubiliśmy 1 but. Na szczęście od drugiej nogi, więc powstała para z dwóch par ale z różnicą ok 0,5 cm w podeszwie. Wolałam tego już na aukcji nie pisać. W każdym razie gubiliśmy buty w odstępie tygodniowym więc mała i tak całą zimę tak 'przechodziła' i nikt tego nie zauważył.

posikam się:-D jeszcze nie spotkałam się z tak uczciwym sprzedawcą:-D

biedroneczka brak mi słów, ja bym odesłała albo nie wiem co.

maggie, nie wiem czy to dobrze, ale ja mam tak ze wszystkim że muszę całą prawdę powiedzieć, choćby nie wiem jak była żałosna :-D

ta.. wystawiłam komentarz neutralny a w podzięce dostałam od Sprzedawcy negatywa.. także no comment..

Ja miałam identycznie... tylko z cholerną firanką... ludzie to chamidła czasami :wściekła/y: oczywiście nie dałam za wygraną.. pisałam im maile,że fortuna kołem się toczy,że wiedzą,że kłamią w moim komentarzu itp. Poprosiłam o unieważnienie no i unieważnił,ale byłam zdegustowana,że ludzie mogą tak kłamać.... ach...:confused2:

reklama
Do góry