reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Słuchajcie a czy warto na początek aż tyle paczek kupować tych pampersów? Bo jak będzie uczulony to co wtedy? Ja myślałam o jednej na początek, ale może źle myślę. No i dobrze, że piszecie, ze lepiej kupić te większe, bo mój na pewno 3 kg znacznie przekroczy.

a ja mam pytanko odnośnie rogala do spania i karmienia ( węża hihihi) które się u was sprawdziły te dłuższe czy lepiej te krótsze, może polecicie sprzedawce sprawdzonego produktu

Mój wąż ma 170 cm i chyba dłuższy mi niepotrzebny. Sprzedawcy nie polecę, bo kupowałam bardzo tanio od babki, która dostała drugą w prezencie i się pozbywała nadmiaru. Płaciłam za nią z przesyłka jakieś 50 zł. i nie jest to firmówka mothercare - na tą chyba nie warto kasy wydawać.

Tonya ja mam jedna paczkę pampersów 2-5 kg 43 szt i jeszcze dokupię jedną 3-6 kg i myślę ,że wystarczy. Przecież pampersy można wszędzie kupić...

reklama
No nie wiem jak z tymi chusteczkami na allegro, ja ostatnio kupiłam chusteczki pampersa za 22 zł 6 paczek. Tzn. Kupiłam 10 takich paczek po 6 - bo i tak taka jedna paczka(6x) idzie w trochę ponad miesiąc. A przy dwójce to już w ogóle. To się pochwaliłam, że mam pół szafy chusteczek :-D.
A pampersy tylko będę kupować jedynki te 2-5kg. Potem przechodzę na z kauflandu Wickies Flex&Comfort, bo są lepsze. W pamprach ciągle mi kupa przelatywała na plecy:-)

Do góry