reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

fajne zakupki
kurde dla dziewczynek to faktycznie ladniejsze ciuszki

ja zrobilam dzis zakupy drogeryjne (smoczki, butle - choc zamierzam karmic piersia he he, pierwsza paczke pampersow, oliwki,pudry. plyny do kapania i takie tam)- zawste to cos

reklama
ładniejsze i wiecej..dla dziewczynek całe działy a dla chłopców kilka wieszczaków:/ No i teraz na wyprzedazach dla dziewczynek-sukeinki, spodniczki, sweterki, spodenki a dla mojego bluza czy sweterk na wyprzedazy bardzo ciezko znalezc(poza wyprzedaza tez wyboru wiekliego nie ma:?) Albo ja zle szukam:confused:

sagaa widzę zakupy udane:)
ja wczoraj weszłam do h&m i już miałam 3 ciuszki w rękach ale oprzytomniałam... Po co mojej młodej 50 para bodziaków jak już ma tyle,że na pewno tego wszystkiego nie założę?

no Maggie ja nie szaleje w porownaniu do tego jak sie opkupilyscie z ciuchami itd ja mam namiastke a to dlatego ze dotsalam tylko troche< przliczylam sie> ja jak nie bylam w ciazy dostalam kiedys w cholere ciuszkow i rozdalam ludziom najblizszym (stwierdzilam ze po co to trzymac jak sama nie wiem kiedy bede w ciazy itd)po kilka reklamowek myslalam ze odwdziecza sie i dadza tearaz po jakims skromnym ciuszku jednym dwoch ale widac tak nie jest kazdy patrzy siebie wiec, bede dokupowac na bierzaco wszytskim co pytaja mowie ze maja mi kupic ubranka jak sie maly urodzi od 68 bo nie mam i tyle ;-)

sagaa ja tez wszystko dostałam.. Zrobiłam selekcję,zostawiłam tylko te rzeczy w super stanie i mam chyba z 5 pudeł, więc nie ma sensu kupować nic nowego. choć czasem kusi:)

a właśnie zrobiłam zakupy u Pana z Bielska:)

Jeszcze tylko torba do wózka, materac i koszula nocna... I chyba tyle. chociaż znając mnie to sobie jeszcze o czymś przypomnę:)

reklama
Do góry