reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
taycia- łóżeczko ładniutkie -to kolejny duży zakup masz już z głowy:tak:
Devi -ale śliczności zakupiłaś -normalnie słodziaki aż buzia sama się śmieje na ich widok:-)

no w Polsce:) A gdzie :)
Pewnie zaczyna sie sezon przecen bo Pani przy mnie te ciuszki przpinała cenami (taki ich czerwone z duza cena)..., dzieki temu ze dopiero je przepinala udalo mi ise kupic male rozmiary bo wiekszosc to była powyzej rozmiaru 80, pojedyncze rozmairy na 56,62,68 wiec udalo mi sie wybrac to co chcialam :)

Przecnione tez byly ubrania ciązowe (choc szkoda mi juz bylo wydwac kasy na dlugie spodnie jak mamy lato i koncowke ciazy), stanik tez sobie kupiłam za 30zł (normlanie sa po 50-siat)

tak się zachwyciłam tymi ciuszkami Devi ,że zapomniałam napisać ,że właśnie przyjechał mój zakupiony fotelik samochodowy
BEBE CONFORT Creatis Fix dla synusia i muszę Wam powiedzieć ,że zrobiłam bardzo dobry interes bo fotelik w stanie
na 4 z plusem -5 z minusem:tak:.Nowy koszt ponad 500zł. a ja kupiłam za 70zł. w bardzo dobrym stanie.Świetnie ma wyprofilowany stelaż -widać ,że dobra jakość.Śmierdział mi skubaniec jakąś stęchlizną tak jakby stał w piwnicy więc wszystko wypiełam całą tapicerke bo jest zdejmowana i właśnie pierze się w praleczce a cały stelaż wystawiłam na balkon do wywietrzenia-ja to muszę mieć wszystko pachnące tak po swojemu -nie wiadomo kto to brał w łapy a jednak będzie tam leżał bobasek więc musi być pachnąco i czyściutko:tak:To jest właśnie fajne w tych lepszych wózkach i fotelikach ,że można odpinać całą tapicerkę i prać:tak:.Jak się wypierze i wyschnie to wkleję Wam fotkę:-)

w lumpie koło mnie w poniedziałki jest dostawa , miałam już nic nie kupować bo Agata już ma tyyyyle ciuhów, że tego nie wynosi - ale jak sie oprzeć pokusie? i koszt 15 zł :-) kocyk na zimę i rajtuzki zakupione w sklepie z art dla dzieciaczków- a poszłam po otulaczek ale nie było koloru, który by mi odpowiadał :-(

Załączniki

• 13062011434.jpg
    13062011434.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 35
  • 13062011428.jpg
    13062011428.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 13062011435.jpg
    13062011435.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 13062011423.jpg
    13062011423.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 13062011427.jpg
    13062011427.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 13062011429.jpg
    13062011429.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 33
  • 13062011425.jpg
    13062011425.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 31
agulalula- 15zł za te ciuszki...super :) ja dzis w HM zapłaciłam duuuuzo wiecej :p
akatun- rampersy były razem spakowane jako 2 pak-za 30zl
LANA- jak sie wypierze koniecznie pokaz fotelik

reklama
Do góry