reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

witam

moje zakupy dzidziusiowe dobiegają końca....;)
w piątek zamówiłam łóżeczko ( drugie -bo jedno zostawię u mamy )

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE Full wypas 4 KOLORY mod 2011 (1651707478) - Aukcje internetowe Allegro mój kolor to te w paski :)
i parasolkę do wózia http://allegro.pl/parasol-do-kazdego-modelu-wozka-filtr-uv-promocja-i1631697474.html oczywiście niebieską
2 folie na wózek jeszcze na fotelik muszę pomyśleć bo mutsy jest prawie tak duży jak gondolka więc jak wyciągnę z kartonów to zobacze ile za duża i ewentualnie poprzerabiam ;D i podkłady do przewijania.... i takie dla siebie pierdołki do porodu ;)

kilka fotek z moich zakupów postaram się wrzucić w lipcu po przeprowadzce ....

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiliśmy łóżeczko.... i o dziwo mój Mąż już je skręcił :-D:-DWOW!!!!!!!!!!!!!! ale to tylko dlatego,że kurka wodna dla tego rodzaju łóżeczka potrzebny jest kurde materac 118 x 56,bo 120 x 60 się nie zmieści!!!!!!!!!!!!!!!! mierzyliśmy wzdłuż i wszerz i kij..... więc wczoraj na necie... w całej Irl takiego rozmiaru nie ma (chyba,że w mothercare za 100 euro):szok: więc przeszukałam ebaya i znalazłam sprzedawcę który wysyła je do Irl..... no i cieszyłam się,że łóżeczko tanie (70euro) a teraz za 40 euro muszę dokupić materacyk.... :crazy:
Akutan - super ciuszki!
Gabinia - fajne łóżeczko!

taycia- łóżeczko bardzo ładne

a ja przy okazji zakupów spożywczych zajrzałam do H&M a tam pani przy mnie zaczeła przebijać ceny na ubrankach dzicięcych....pierwszy raz nie mogłam się powstrzymać i tak pond 50% całości zakupów została w kieszeni :)

Z mojego zodiakalnego Lewka chyba zrobi sie Tygrysek :p

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry