reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marcelinaa, spokojnie przez 1 miesiąc to takie warzywko, że nie potrzebuje karuzeli, pozotywki - wręcz może się jej trochę bać (nasza przez pierwsze 1,5 miesiąca tolerowała tylko jedną maskotkę czarno-białą), więc może poczekaj do porodu, albo namów którychś dziadków? Ja tak zrobiłam, że jak Li się urodziła to sobie 'przypomniałam' o bujaczku, o macie itp. i suszyłam zęby przed rodzicami 'no cooo wnusi odmówisz?' :-D

oooo dzięki za podpowiedź..
rodzicom to ja już nic nie insynuuje.. i tak mam od nich wózek, łóżeczko, leżaczko-bujaczek.. w pip różowych ciuszków :-D.. no ale faktycznie, moge se później kupic niz w lipcu..

reklama
noo, tak się robi :-D kiedyś było mi głupio, teraz nie mam wstydu. Jak mi Tomek na coś nie pozwala dla Li, to idę do rodziców i wymyślam genialny powód dla którego trzeba kupić, a to dzień dziecka, a to miesięcznica a to coś :-D

mucha masz dobry system i najważniejsze ,że na rodzinkę to działa:-D
Ja dowiedziałam sie od szwagierki ,że teście zamierzają coś kupić i szwagierka z zapytaniem do mnie czy mamy mate edukacyjną a ja ,że nie mamy ale chcemy kupić taką bardziej wypasioną a nie takową za 50zł. i ona wtedy z tekstem ,że teście kupią ona tylko zamówi na allegro a oni zapłaca to taki prezent na narodziny dla młodego no na nic więcej nie mogę niestety od nich liczyć ,z moimi rodzicami pewno będzie podobnie.Szkoda,że na moją rodzinkę takie teksty nie działają :-(ale już się nauczyłam ,że wszystkiego dorabiamy się sami :tak:.
Karuzelki też nie kupuję ,bo dziewczyny z pracy będą się składały na prezent więc wybiorę taką fajniejszą z muzyka poważnąi odgłosami natury. :tak:
Marcelina-fajny wesoły wzorek wybrałaś tej pościeli :-)

Marcelina-fajne zakupki- a facet od materacy mógłby też nam już dać zniżkę...a pościel zadżobista! taką też zamówię już dodałam do obserwowanych- dasz znać jak przyjedzie jak jakościowo?
A ja dzisiaj miałam zamoczenie w H&M nakupiłam milion rzeczy sobie i Wiktorowi i już pokazuję:
P1060138 (Large).jpgP1060140 (Large).jpgP1060137 (Large).jpgP1060143 (Large).jpgP1060141 (Large).jpgP1060146 (Large).jpgP1060139 (Large).jpgP1060142 (Large).jpgP1060145 (Large).jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny super zaakupy. Akutan mi najbardziej do gustu przypadł tygrysi rampersik. JUtro bede chyba w B-stoku i jak bede miala sily to skocze do h&m i tez taki zakupie dla malenstwa

akutan super ciuszki! Żałuję ,że mam już ich tyle bo chętnie bym skorzystała z tych wyprzedaży...
a który h&m zaliczyłaś. Może jednak się skuszę:)

A co do sugerowania rodzince to ja mam tak fajnie,że przesłałam linki do rzeczy ,które chce kuzynce i ona powiedziała ,że rozdysponuje je wśród rodzinki bo na pewno każdy będzie jej pytał co nam kupić:)

reklama
Do góry