reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

zaraz się porzygam 2x zżarło mi posta:wściekła/y:
Oli-fajowa ta zawieszka :tak:bardzo orginalna tylko musisz uważać co by maluch niepołknął tych koralików

pochwale się moimi nowymi nabytkami:
koszyczek na kosmetyki ,kosmetyki sanosan z apteki internetowej o której już wcześniej pisałam +gruszka do noska +podkład foliowy do łóżeczka+patyczki do uszu/noska.Kocyk nowy z metką ze szmateksu za 10zł. z groszami i oczywiście kolejny ciuszek .Jestem bardzo niekonsekwentna jeśli chodzi o ciuszki :zawstydzona/y:obiecałam sobie ,że już więcej nie kupię ,ale jak tu się oprzeć takim małym cacuszkom :-D.a no i oczywiście fotelik samochodowy firmy BEBE CONFORT CREATIS FIX kupiony wczoraj na allegro używany podobno zadbany i w bardzo dobrym stanie(okaże się jak go zobaczę na żywca:tak:)zapłaciłam śmieszne pieniądze bo udało mi się wylicytować za 41zł. +30zł.przesyłka razem mnie wyniósł 71zł. a koszt nowego to ponad 500zł.-czyli zakup mi się udał:-)

a to mój wylicytowany fotelik
1645252167_1.jpg
a to reszta zakupów
DSC01121.jpgDSC01120.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Lana - świetne zakupy! ja póki co na razie mam szlaban na robienie ubrankowych zakupów,bo już mi się w półce w szafie nie mieszczą :-D:-D:-D Poza tym ciągle słyszę teściową,że po co tyle ubranek,że dziecko tak szybko wyrośnie :wściekła/y: + wczoraj Mama napisała,że powstrzymać się nie mogła i kupiła wnusiowi 3 ubranka i pościel z Kubusiem Puchatkiem... oj rozpieszczane to moje dziecko będzie :-):-)

Megmarion ja kupiłam pianka kokos gryka, mam nadzieje, ze bedzie dobry.
taycia
u mnie też szaleją jakby to conajmniej pierwsze dziecko miało byc w rodzinie :-D ale ja sie cieszę, jak to się mówi "darowanemu koniowi sie w zęby nie zaglada" :-)
LANA piękne zakupki i udane :-) podpowiedziałaś mi pomysł na kosmetyki i przybory dla małego, tez zakupie koszyczek na to ;-)

Witam dziewczyny :-)

Mam do Was prośbę, podałybyście mi linki do sklepów na allegro gdzie oferują różne rzeczy dla maluszka typu termometry, kocyki, pieluchy, butelki tak najlepiej żebym u jednego się we wszystko zaopatrzyła :-) Najfajniej jak był by to sprawdzony przez Was sprzedawca ;-)

nadziejka82-myślałam o BEBE CONFORT HIGH TREK -załączam linka ,ale jeszce nie jestem pewna w 100% jak to baba w ciąży:-D

HIGH TREK 2w1 Bebe Confort + Essential + WINDOO (1635918385) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj link do apteki internetowej :polecam kosmetyki sanosan dobre jakościowo i duże pojemności ,bardzo niska cena a i podkłady higieniczne te wielkie do szpitala jako podpaski mają za 4 zł. z groszami.Zamawiasz przez neta odbierasz w aptece u siebie .
www.doz.pl

dzięki za linka do apteki. Wózek fajny, choć ja za trójkołowcami się nie rozglądałam. Oglądałam jeden wózek bebe confort, ale odpadł ze względu na wysoką cenę i małą gondolę. Wkońcu nasze maluszki będą jeszcze zimą (przynajmniej część zimy) śmigały w gondoli, więc musi być w miarę obszerna żeby w spiworku było im wygodnie :)

reklama
Do góry