reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
O rozmiar albo 2? Ja już teraz mam 2 rozmiary większe czyli wielkie D lub małe DD a co jest po tym? To ja kompletnie pojęcia nie mamm....! Ja nie chce takich dojar:-D

Zależy chyba z jaką wagą sie urodzi i jaki bedzie miał apetyt:) zazwyczaj chłopcy maja wieksza wage ale to nie reguła, np. 3200g przeciętnie a pozniej ok kg na tydzien bedzie przybywał wiec ja sądze ze tak na 2 m-ce? To chyba bardzo indywidualna sprawa... devi o rozmiar albo i dwa:)

1kg na tydzień:szok:? Chyba aż tak dużo to nie przybiera dziecko..

O rozmiar albo 2? Ja już teraz mam 2 rozmiary większe czyli wielkie D lub małe DD a co jest po tym? To ja kompletnie pojęcia nie mamm....! Ja nie chce takich dojar:-D

A ja mam 160cm wzrostu i cycki F, co wy na to;-)?

LANA dzieki za odpowiedz :)
no wlasnie tak sie waham bo tej firmy Motherhood jest po 119 zł a nasze polskie mozna dostac za 59 zł i to z poszewką na zamek czyli mozna ja prac, i tak sie zastanawiam czy jest sens wydawać kase dwa razy wiecej za samą firmę.....
a powiedz mi w sklepie z czym ja kupił mąż? Tzn w sklepie z artykułami dla dzieci i ciężanych czy gdzie?
Marzenixx-kupiliśmy ją w sklepie z art.dziecięcymi ma odpinaną poszeweczkę z welurku na zameczek i wypełnienie perełkowe takie malunie kuleczki scyropianu,nie kupuj takiej z wypełnieniem z włókien bo strasznie sie ubija zapłaciliśmy za nią coś około 80-85 zł jakoś tak,ale mam ją już kilka miesięcy i nie wyobrażam sobie spania bez niej a w ciągu dnia mam ją ułożoną między plecami ,moja przyjaciółka właśnie urodziła i na tej samej poduszce kładzie didzie przy karmieniu -mówi ,żę dzidzia uwielbia na niej spać i rewelacyjnie się karmi-wielka wygoda.Mój wąż:-Djest firmy MATEX.Ja na Twoim miejscu też bym nie przepłacała i kupiła trochę taniej tylko zwracaj uwagę na wypełnienie.
Pieluszki jak już dziewczyny pisałam wcześniej kupiłam biedronkowe DADA PREMIUM od 3-6kg.
Stanik kupiłam już jeden ciut większy z samej koroneczki z fiszbinką czarny bo białego godnego uwagi nie znalazłam ale jeszcze dokupię i mam zamiar kupić 2 szt.sportowego takiego na noc jak będe miała mlekotok:tak:.Nie kupuję typowych do karmienia bo mi się nie podobają są takie za wysoko zapinane -bleee!!! i denerwują mnie te zapinki ,chyba szybciej bym je połamała nim bym się do cycka dobrała:-D

reklama
Do góry