reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
O rozmiar albo 2? Ja już teraz mam 2 rozmiary większe czyli wielkie D lub małe DD a co jest po tym? To ja kompletnie pojęcia nie mamm....! Ja nie chce takich dojar:-D

Zależy chyba z jaką wagą sie urodzi i jaki bedzie miał apetyt:) zazwyczaj chłopcy maja wieksza wage ale to nie reguła, np. 3200g przeciętnie a pozniej ok kg na tydzien bedzie przybywał wiec ja sądze ze tak na 2 m-ce? To chyba bardzo indywidualna sprawa... devi o rozmiar albo i dwa:)

1kg na tydzień:szok:? Chyba aż tak dużo to nie przybiera dziecko..

O rozmiar albo 2? Ja już teraz mam 2 rozmiary większe czyli wielkie D lub małe DD a co jest po tym? To ja kompletnie pojęcia nie mamm....! Ja nie chce takich dojar:-D

A ja mam 160cm wzrostu i cycki F, co wy na to;-)?

LANA dzieki za odpowiedz :)
no wlasnie tak sie waham bo tej firmy Motherhood jest po 119 zł a nasze polskie mozna dostac za 59 zł i to z poszewką na zamek czyli mozna ja prac, i tak sie zastanawiam czy jest sens wydawać kase dwa razy wiecej za samą firmę.....
a powiedz mi w sklepie z czym ja kupił mąż? Tzn w sklepie z artykułami dla dzieci i ciężanych czy gdzie?
Marzenixx-kupiliśmy ją w sklepie z art.dziecięcymi ma odpinaną poszeweczkę z welurku na zameczek i wypełnienie perełkowe takie malunie kuleczki scyropianu,nie kupuj takiej z wypełnieniem z włókien bo strasznie sie ubija zapłaciliśmy za nią coś około 80-85 zł jakoś tak,ale mam ją już kilka miesięcy i nie wyobrażam sobie spania bez niej a w ciągu dnia mam ją ułożoną między plecami ,moja przyjaciółka właśnie urodziła i na tej samej poduszce kładzie didzie przy karmieniu -mówi ,żę dzidzia uwielbia na niej spać i rewelacyjnie się karmi-wielka wygoda.Mój wąż:-Djest firmy MATEX.Ja na Twoim miejscu też bym nie przepłacała i kupiła trochę taniej tylko zwracaj uwagę na wypełnienie.
Pieluszki jak już dziewczyny pisałam wcześniej kupiłam biedronkowe DADA PREMIUM od 3-6kg.
Stanik kupiłam już jeden ciut większy z samej koroneczki z fiszbinką czarny bo białego godnego uwagi nie znalazłam ale jeszcze dokupię i mam zamiar kupić 2 szt.sportowego takiego na noc jak będe miała mlekotok:tak:.Nie kupuję typowych do karmienia bo mi się nie podobają są takie za wysoko zapinane -bleee!!! i denerwują mnie te zapinki ,chyba szybciej bym je połamała nim bym się do cycka dobrała:-D

reklama
Do góry