Marcelinaa
Fanka BB :)
Oli a to samo masz? Mnie korciło, żeby wziąć niby antykolkową, ale sama jedna butla 21 zł.. i w końcu kupiłam zestaw.. nie wiem czy wierzyć w te antykolkowce.. chyba jak mają być to będą..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oli a to samo masz? Mnie korciło, żeby wziąć niby antykolkową, ale sama jedna butla 21 zł.. i w końcu kupiłam zestaw.. nie wiem czy wierzyć w te antykolkowce.. chyba jak mają być to będą..
to ja Wam powiem tak, pokazałm Wam ta wanienike bo wczoraj pokazała i opowiadała nam o niej położna na szkole rodzenia i powiem Wam, że faktycznie może być fajna rzecz. Wanienka jest dobrze wykonan,ma korek, jest składana, ponoć można ja używać od urodzenia do 4 roku życia no i jak juz nie jest potrzebna mozna ja wykorzystac na np. pojemnik na zabawki. Piszecie, że moze jest za mała/za krótka..nie mam dowiadczenia ale położna sugerowała żeby kupować wanienki jak najkrótsze i z prostymi ściankami....my sie chyba nad nia zastanowimy