reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Biustonosz większy rozmiar ,dwa? :-) o yeah :-D wreszcie będę mieć piękne cycusie :-) ( Szuszu Ty to masz rozmiar do pozazdroszczenia ) :-)
Ale chyba się wstrzymam... w sumie ja mam nie wiem sama , teraz noszę 80B,ale bywało,że przed ciążą miałam 75C (obwód mi się zwiększył),więc myślicie,że jak kupie 80C to starczy ? wątpię,że będę mieć D, chociaż było by fajnie :-D:-D
Marcelinaa - o takich samych myślałam!

po porozie to my sie niezle antyseksy staniemy, wielkie siatkowe majty, ogrominiaste podpaski i staniki pod szyje :/

No piękne one nie są w ogóle,ale co zrobić :-D:-D;-D jak są jakieś ładniejsze to pokażcie proszę,bo ja na razie tylko takie widziałam!

taycia- prosze bardzo...tylko cena duzo wyzsza a nigdy nie wiadomo jak dlugo bedziesz karmic i jaki rozmiar faktycznie wyjdzie. staniki Marceliny sa po 9 zł a ten 72 zł.
Ja np. nie planuje dlugo karmic wiec troche mi szkoda w to inwestowac a poza tym moja kolezanka ktora karmi mowi ze ona nosi zwykle staniki tylko z miekka miseczka zeby cyca wyciagnac
1618812811

Widze ze nie tylko ja nie chce miec juz wiekszych piersi. Przed ciaza mialam wieksze b male c zalezy od stanika i bazarku(niestety nie kupuje w firmowych sklapach) i mi odpowiadaly byly idealne. Teraz mam d i mam juz ich dosc. A jeszcze maja urosnac :(( nie twierdze ze sa zle tylko mi nie odpowiadaja.

Marzenixx ja mam ANTYALERGICZNA PODUSZKA DO KARMIENIA 170cm OKAZJA (1633251502) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze jak bedziesz u tej osoby zamawiac to musisz jej pilnowac. Dostalam nie ten kolor mial byc zielony przyszedl ecru-zolty ladny. i paczka miala byc wyslana na inny adres jak na koncie w allegro co byloo podane w formularzy a dostalam na adres z allegro. Najlepiej jest do nich zadzownic i sprawdzic.
Nie polecam BabyOno Wkładki laktacyjne 120 szt mega zestaw (1623561145) - Aukcje internetowe Allegro tego sprzedajacego zero kontaku na paczke czekam juz poltora tyg i nic. A czekam na prezent w odwietki do kolezanki Informacje o Użytkowniku Sklep--Myszka - Aukcje internetowe Allegro tego trzeba tez pilnowa wysylka troche trwa jak komus sie nie spieszy to oki.
a tych allegrowiczow jak najbardziej polecam Informacje o Użytkowniku my-baby-love - Aukcje internetowe Allegro, Informacje o Użytkowniku dago10 - Aukcje internetowe Allegro, Informacje o Użytkowniku milpol_pl - Aukcje internetowe Allegro
Jezeli nie mozna umieszczac takich inf to dajecie znac to usune linki

reklama
Do góry