reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
No to zaszalałyście, no no...

Sagaa, fajna pościel.
Marcelina, same przydatności.

Kurde, a ja nie mam frajdy z kupowania, bo wszystko już mam. Same tylko gadżety - typy coś do kąpieli, maście itp.
No i smoki, hehehe...

Dziś przejrzałam ciuszki po Fifku i stwierdziłam, że moje dziecko chodziło w bardzo neutralnych kolorach w wieku niemowlęcym.
A myślicie, że mogę zakładać córci niebieskie stroje?? Odłożyłam tylko takie z samochodzikami. Jak potwoerdzi się jeszcze na kolejnym usg, że babeczka to muszę się tych męskich ciuchów pozbywać.

Sagaa ! śliczna ! ja wydałam na to wszystko prawie tyle co Ty na nią, ale warto, piękna jest.
To jest jedyna rzecz, ktora przemawia dla mnie bardziej za tradycyjnym drewnianym łóżkiem- te wszystkie cudownosci do wyposażenia właśnie !

jest mi lżej.. bo z mojej listy na 31 pozycji zostało mi
pampersy
chusteczki
mleko
termometr
materac
pościel
wkład do pościeli
piżama
i parę bodziaków z długim na 62 cm.. i to wszystko, słyszycie??????? wszystko !!!!!!!!!!

Asiacur- a dajżesz Ty se.. niebieski to kolor uniwersalny ! ja mam trochę rzeczy niebieskich, baaaa ! to mój ulubiony kolor i wcale się nie czuję przez to męsko hahahahhahahhahaah

Marcelina kupiłaś u mojego ulubionego sprzedawcy ;-) ja już u niego kupowałam i mogę polecić, bo ma tanio, wysyłka szybciutko - kurierem , wszystko zapakowane w karton, przed porodem mam zamiar jeszcze u niego kilka rzeczy dokupić.
Asiacur ja mam całkiem sporo ciuszków niebieskich , i to sama z siebie dla córci kupowałam bo są poprostu ładne , fakt nie mają ciuchci i samochodzików, ale jak założysz różowe bodziaki i różowe skarpety i już będzie dziewczęco ;-)

marcelina ale ci zazdroszcze ze tobie tak mało zostało do kupienia, mam tego samego sprzedawce w ulubionych i tez zamierzam mega zakupy u niego zrobic :)

Dziewczyny które z was zakupiły sobie ta poduszko-kojec do karmienia i leżenia jeszcze w okresie ciąży?? chyba wiecie o co mi cho ? :D Bo ja chcialabym go zakupic ale kurde każdy ze sprzedających ma jakies negatywne opinie , moze mozecie kogos polecic u którego upiłyscie takie cus?

widzę,że szaleństwo zakupowe wraca:)

a ile ten gość bierze za przesyłkę przy dużym zamówieniu?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry