reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
No to zaszalałyście, no no...

Sagaa, fajna pościel.
Marcelina, same przydatności.

Kurde, a ja nie mam frajdy z kupowania, bo wszystko już mam. Same tylko gadżety - typy coś do kąpieli, maście itp.
No i smoki, hehehe...

Dziś przejrzałam ciuszki po Fifku i stwierdziłam, że moje dziecko chodziło w bardzo neutralnych kolorach w wieku niemowlęcym.
A myślicie, że mogę zakładać córci niebieskie stroje?? Odłożyłam tylko takie z samochodzikami. Jak potwoerdzi się jeszcze na kolejnym usg, że babeczka to muszę się tych męskich ciuchów pozbywać.

Sagaa ! śliczna ! ja wydałam na to wszystko prawie tyle co Ty na nią, ale warto, piękna jest.
To jest jedyna rzecz, ktora przemawia dla mnie bardziej za tradycyjnym drewnianym łóżkiem- te wszystkie cudownosci do wyposażenia właśnie !

jest mi lżej.. bo z mojej listy na 31 pozycji zostało mi
pampersy
chusteczki
mleko
termometr
materac
pościel
wkład do pościeli
piżama
i parę bodziaków z długim na 62 cm.. i to wszystko, słyszycie??????? wszystko !!!!!!!!!!

Asiacur- a dajżesz Ty se.. niebieski to kolor uniwersalny ! ja mam trochę rzeczy niebieskich, baaaa ! to mój ulubiony kolor i wcale się nie czuję przez to męsko hahahahhahahhahaah

Marcelina kupiłaś u mojego ulubionego sprzedawcy ;-) ja już u niego kupowałam i mogę polecić, bo ma tanio, wysyłka szybciutko - kurierem , wszystko zapakowane w karton, przed porodem mam zamiar jeszcze u niego kilka rzeczy dokupić.
Asiacur ja mam całkiem sporo ciuszków niebieskich , i to sama z siebie dla córci kupowałam bo są poprostu ładne , fakt nie mają ciuchci i samochodzików, ale jak założysz różowe bodziaki i różowe skarpety i już będzie dziewczęco ;-)

marcelina ale ci zazdroszcze ze tobie tak mało zostało do kupienia, mam tego samego sprzedawce w ulubionych i tez zamierzam mega zakupy u niego zrobic :)

Dziewczyny które z was zakupiły sobie ta poduszko-kojec do karmienia i leżenia jeszcze w okresie ciąży?? chyba wiecie o co mi cho ? :D Bo ja chcialabym go zakupic ale kurde każdy ze sprzedających ma jakies negatywne opinie , moze mozecie kogos polecic u którego upiłyscie takie cus?

widzę,że szaleństwo zakupowe wraca:)

a ile ten gość bierze za przesyłkę przy dużym zamówieniu?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry