reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

cos tu umarł ostanio ten temat ;-) więc wkleję zdjęcia moich zdobyczy z ciucholandu :-)

Załączniki

• 25052011402.jpg
    25052011402.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 25052011400.jpg
    25052011400.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 29
  • 25052011404.jpg
    25052011404.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 25052011406.jpg
    25052011406.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
łaaał pokoik coraz fajniejszy...potem wrzuc jakas wieksza fotke. My w weekend skonczymy malowac pokoj Mikołaja wiec w przyszlym tygodniu tez wam sie pochwale fotkami :)

A z zakupow kupilam wczoraj chusteczki nawilzajce i płyn do kapieli dla młodego.
A od poniedzialu w Lidlu za 22 zł beda spiworki do spania, juz kiedys one byly-calkiem fajne sa

Devi zdjęcie zrobię poglądowe pokoiku jak już będzie łożeczko - a ma być w połowie czerwca , a dziś był facet co ma mi robić szafę dotego pokoiku bo nigdzie nie moge znaleźć takiego mebla co by mnie satysfakcjonował- wszystkie regały z szufladami są mega płytkie.
ja dziś kupiłam w Biedronce - pieluszki new born firmy dada i będzie na wypróbowanie bo mamy już też papmersy ale jak wiadomo pieluszek idzie na początku masakrycznie dużo i jak bobasowi te dada będą odpowiadać to po co przepłacać ;-)
ale też w biedronce polecam od dziś są takie pojemniczki do mleka z przegródkami na 3 porcje-za niecałe 7 zł- przydatne na wyjazdach i spacerach dluzszych, koleżanki zadowolone bo i np na mleko czy herbaktę odmierzają sobie porcję i nie musisz brać 2 pudeł ze sobą.

agulalula -ja też kupiłam te z biedronki DADA PREMIUM a dziś kupowałaś w promocji bo miały być te mini od 3-6kg.156szt za 39,99?????? i się zastanawiam czy jeszcze nie kupić tej promocyjnej mega paki.

a to te mniejsze newborny bo te mini maja być od 3-6kg w mega paczce 156szt za 39,99 więc bardzo się opłaca normalnie 78 szt.kosztuje 27zł.inne większe rozmiary też mają być w tych wielkich pakach

reklama
ja już kupiłam paczkę huggies, dada też mam zamiar kupić ale 156 sztuk się boję jak by mojemu nie spasowały więc narazie na próbę kupię mniejszą paczkę.

Do góry