reklama
łaaał pokoik coraz fajniejszy...potem wrzuc jakas wieksza fotke. My w weekend skonczymy malowac pokoj Mikołaja wiec w przyszlym tygodniu tez wam sie pochwale fotkami
A z zakupow kupilam wczoraj chusteczki nawilzajce i płyn do kapieli dla młodego.
A od poniedzialu w Lidlu za 22 zł beda spiworki do spania, juz kiedys one byly-calkiem fajne sa
A z zakupow kupilam wczoraj chusteczki nawilzajce i płyn do kapieli dla młodego.
A od poniedzialu w Lidlu za 22 zł beda spiworki do spania, juz kiedys one byly-calkiem fajne sa
Devi zdjęcie zrobię poglądowe pokoiku jak już będzie łożeczko - a ma być w połowie czerwca , a dziś był facet co ma mi robić szafę dotego pokoiku bo nigdzie nie moge znaleźć takiego mebla co by mnie satysfakcjonował- wszystkie regały z szufladami są mega płytkie.
ja dziś kupiłam w Biedronce - pieluszki new born firmy dada i będzie na wypróbowanie bo mamy już też papmersy ale jak wiadomo pieluszek idzie na początku masakrycznie dużo i jak bobasowi te dada będą odpowiadać to po co przepłacać ;-)
ale też w biedronce polecam od dziś są takie pojemniczki do mleka z przegródkami na 3 porcje-za niecałe 7 zł- przydatne na wyjazdach i spacerach dluzszych, koleżanki zadowolone bo i np na mleko czy herbaktę odmierzają sobie porcję i nie musisz brać 2 pudeł ze sobą.
ja dziś kupiłam w Biedronce - pieluszki new born firmy dada i będzie na wypróbowanie bo mamy już też papmersy ale jak wiadomo pieluszek idzie na początku masakrycznie dużo i jak bobasowi te dada będą odpowiadać to po co przepłacać ;-)
ale też w biedronce polecam od dziś są takie pojemniczki do mleka z przegródkami na 3 porcje-za niecałe 7 zł- przydatne na wyjazdach i spacerach dluzszych, koleżanki zadowolone bo i np na mleko czy herbaktę odmierzają sobie porcję i nie musisz brać 2 pudeł ze sobą.
właśnie sobie przypomniałam, że chciałam też tam kupić herbatkę z kopru włoskiego i zapomniałam :-(
a tu macie gazetke może którąś coś skusi Nasze dzieci
a tu macie gazetke może którąś coś skusi Nasze dzieci
reklama
Podziel się: