biedroneczka1980
Fanka BB :)
Saga ja akurat zamowilam za pobraniem,we wtorek w poludnie i napisalam im maila że prosze o wiadomoś kiedy lozeczko wyslą. To mi odpisali odrazu tego samego dnia, mimo iz to 3 maja był że lożeczko zostanie wyslane jutro, a ze to kurier to juz na drugi dzień czyli dzis mialam, maz wlasnie zabral sie za skladanie
), a tak mial znosic narazie do piwnicy, ale chyba nie wytrzymał
).
LANA jak dla mnie to napewno przez pierwsze miesiace wogole kolderki uzywać nie bede, dlatego nie spieszę sie z zakupem pościeli (bo ani koldra ani poduszka do szcześcia takiemu maluszkowi nie potrzebna, kupie jedynie prześcieradelko, przez pierwsze dni napewno nakrywać bede tylko cienkim kocykiem, a jak bedą upały to nawet tylko tetrą. Potem tak jak mowisz bedzie spiworek
LANA jak dla mnie to napewno przez pierwsze miesiace wogole kolderki uzywać nie bede, dlatego nie spieszę sie z zakupem pościeli (bo ani koldra ani poduszka do szcześcia takiemu maluszkowi nie potrzebna, kupie jedynie prześcieradelko, przez pierwsze dni napewno nakrywać bede tylko cienkim kocykiem, a jak bedą upały to nawet tylko tetrą. Potem tak jak mowisz bedzie spiworek