reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Wiesz, jakkolwiek moje marzenia o dziewczynce nie zostały spełnione to słabo widzę mojego siusiaka w różowych sukienkach;-)

To jest cena za 3 pak tak jak jest na stronie.

Słuchajcie, a może któraś z Was ma jakiegoś sprzedawcę z niedrogimi nowymi ciuszkami - chodzi mi głównie o te blisko ciałka.

A mi osobiście wydaje się że to cena za 1 parę śpiochów bo:

Kod produktu: 2011BLARNOLD02
Pakowanie: 3 szt.
Rozmiar: NB, 0-3, 3-6M
Cena/szt.: 25.09zł
Cena: 75.27zł (moim zdaniem całego kompletu tzn tych 3 par)

reklama
Karolinka- tez sie tak tym zasugerowałam ale patarzac na inne produkty wynika ze chodzi o cene np. w twoim przykladzie(nie wiem co to za produkt) to 25,09 a ze to sprzedaz hurtowa to cena 75,27 zl dotyczy opakownia zbiorczego np. 3 sztuk 3pakós spiochów (czyli tak jakby 9 sztuk spiochow-3takie same komplety),tym bardziej ze porownojac ceny z cenami z allegro tych produktow iwdac ze sa one tansze

To jest dokładnie tak, jak pisze devi - ceny te wyższe są za cały pakiet netto - czyli np 3x3paki, jak wrzucicie do koszyka to się pojawi cena pakietu brutto.

może zróbmy tak - jeżeli coś chcecie to piszcie na priv, a ja spróbuję to uporządkować i zobaczymy czy coś nam z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:

Saga to zakupilysmy to samo lożeczko :)), ja czekam tylko na paczke bo ponoc wczoraj mialabyc wyslana :)). To lozeczko kupowala u nas pacjentka na odziale jak jeszcze do pracy chodzilam i ponoc sobie chwali

Blackberry piekne lowy, ja dzis tez cos zlowilam, zaraz zrobie moze fotki. Wydałam jakies 30 zl. A co do sprzedajacych na allegro to wlasnie często te koszty wysylki sa straszne, bo jak widze że ktos pisze paczka riorytetowa i np 13 czy iles zloty, a potemm zapakuje to w koperte i wyśle listem za 5,50 to mnie krew zalewa, przecież koperta babelkowa nie kosztuje 7 zl żeby az tyle doliczyc sobie za opakowanie, no i fotki niestety nie zawsze oddaja realizm, ja sie raz nacielam, bo sukieneczki i rajstopki jakie wylicytowalam mialy być w stanie idealnym, a wszysto bylo strasznie zmechacone, no moze jedna sukieneczka z 2 byla ok

A co do śpiworków to te zapinane na ramionach raczej żadko podjezdzaja dzieciaczkowi az za glowe no chyba ze zalozy sie za duzy, one sa rozmiarami i wiadomo ze w za duzym moze dzieciaczek tonac, ale ponoc sa wlasnie bezpieczniejsze od kolderki, ktorej nie poleca sie okrywac noworodka np, no bo wezdzie takiemu maluszkowi zadziejcie koldre wielkosci 135*160 np przeciez malenstwo dlugosci 56 cm tyle materialu nie potrzebuje i wlasnie to kolderke czesto dzieciaczki niechcacy zadziewaja sobie na glowę, na poczatek lepszy jest powleczony kocyk czy wlasnnie spiworek

Ostatnia edycja:
Akutan zdam relacje jak dostane:-)
Biedroneczka ja patrzalam tez na ceny juz okolo miesiac sledzilam i przyciagly mnie opinie same pozytywne dla mnie to wazne ja wczoraj wyslalam kase i zamowilam wieczorem ale niestety jeszcze chyba nie doszly bo nie dostalam meila potwierdzajacego wysylke licze ze jutro wysla i w pn bedzie;-) maz juz podrajcowany bedzie skaldac zaraz jak przyszla zreszta ja tez jestem bardzo podekscytowana;-)

Saga moje wlasnie przyszlo, wiec moze twoje bedzie juz jutro ;))
Zobaczymy jak bedzie ze skladaniem ;)), jak to zrobimy to bedzie fotka.

Biedroneczka-ja też jestem zdania ,że dla takiego maluszka kołderka nie bardzo tym bardziej ,że nasze maluchy urodzą się latem więc można je przykryć samą pieluszką lub cienkim kocykiem a pózniej śpiworkiem ja mam taki rozpinany po całości to ten niebieski na fotce.
obraz1301.jpg
a dzisiaj kolejny nowy zakup znalazłam ogłoszenie na naszej miejscowej stronce internetowej z ogłoszeniami i babka sprzedawała wanienke ze stelażem w bardzo dobrym stanie wręcz idealnym cały komplet za 40zł. mężulek pojechał i odebrał :-).Załączam fotke na zdjęciu wanienka ma troszkę bledszy kolorek w realu jest to bardzo soczysta zieleń:tak:
DSC01060.jpg
Dziewczyny strasznie Wam zazdroszczę tych zamówionych łóżeczek ja na razie muszę się wstrzymać do 1 lipca i wtedy dopiero zamówię.Jak przyjdą te Wasze wyrka :-Dto wklejajcie mi tu odrazu fotki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Biedroneczka, Sagaa - fajnie,że zakupiłyście sobie łóżeczka :-) ja dopiero pewnie pod koniec czerwca lub początek lipca,a szkoda,bo już doczekać się nie mogę :-D
Lana - świetna ta wanienka i cena ekstra :-) jak zwykle wynajdziesz jakieś perełeczki !

Do góry