reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
PROPOZYCJA

mam możliwość zakupienia ciuszków Babaluno i innych w pakietach. jak się domyślacie cały pakiet mnie nie interesuje, więc potrzebuję towarzystwa.
moje propozycje są następujące - wszystko o czym piszę znajduje się na stronie :
JF Trading > Niemowlęta 0-2 lata | jftrading.eu

1. 2011 Babaluno - Arnold 3pack body

Kod produktu: 2011BLARNOLD02

- poszukuję 2 chętnych wychodzi ok 27zł z vatem

2. 2011 Babaluno - Arnold 3pack śpiochy

Kod produktu: 2011BLARNOLD01

-poszukuję 2 chętnych wychodzi 47,24zł

3. 2011 Babaluno - Farma ramper

Kod produktu: 2011BLFARM03

poszukuję 3 chętnych wychodzi 15,95zł

4. Babalubo - Bruno 2 pack rompersy PROMOCJA!

Kod produktu: BL028

poszukuję 2 chętnych - wychodzi 31,31zł

5. Babaluno - Miś bluza futerkowa PROMOCJA

Kod produktu: BL047

poszukuję 3 chętnych - wychodzi 23,40zł

6. Babaluno - Piesek 2 pack spodenki

Kod produktu: BL001
Pakowanie: 4 szt.

poszukuję 3 chętnych - cena 19,43zł

7. TU - Disney 7pack body chłopięce długi rękaw

poszukuję 5 chętnych cena 32,99zł

pozostaje kwestia rozmiarów - ja myślałam o 0-3 lub 3-6, lub część takich i takich.

Powiem tak - to tylko propozycja, pooglądajcie, pomyślcie - nie wiem czy to nam się uda ogarnąć, ale może to fajny sposób na zaoszczędzenie trochę kasy na nowych ciuszkach. Ja mogę to zamówić na swoją działalność i Wam porozsyłać oczywiście po kosztach plus przesyłka. dajcie znać.

Blackberry- czy ceny o których piszesz jest za jedna sztuke czy za komplet np. 3 szt śpiochów za 47,24??

Wiesz, jakkolwiek moje marzenia o dziewczynce nie zostały spełnione to słabo widzę mojego siusiaka w różowych sukienkach;-)

To jest cena za 3 pak tak jak jest na stronie.

Słuchajcie, a może któraś z Was ma jakiegoś sprzedawcę z niedrogimi nowymi ciuszkami - chodzi mi głównie o te blisko ciałka.

To jest cena za 3 pak tak jak jest na stronie.

Tylko na tej stronie jakos tak nie jasno dla mnie napiasne ale dzis ciezko kapujaca jeststem :) Tym bardziej ze za 3 szt spiochów cena 47 zł to bardzo atrakcyjnie wychodzi bo spiochy jakies drogie sa :/

Wiec jesli za 3 szt spiochów zapłace 47 zł to jestem nimi zaintersowana, i jeszcze poz.6-spodenki tez bylabym chetna

A jak sie znajda chetne (3 osoby) w jednym rozmiarze to intersuja mnie jeszcze spodenki ciazowe-rybaczki Dorothy Perkins (wychodzi chyba po 29 zł za sztuke)
http://jftrading.eu/odzie%C5%BC-ci%C4%85%C5%BCowa/#

i spiworek Arnold tez jest fajny:)
http://jftrading.eu/good/370.html

Ostatnia edycja:
na allegro znalazłam je za 55-57zł

LANA - dzięki:)

devi - widziałam ten śpiworek - ale cały czas się zastanawiam - widziałam na tvn style program i mówili, że te śpiworki na ramionka są niebezpieczne bo dziecko może się wsunąć niżej i przydusić. Doświadczone mamy może się wypowiedzą?

Ostatnia edycja:
reklama
Polecam nicka z allegro tiamka, kobieta ma nowe ubranka z Babaluno i inne angielskie i w miare cenowo podobnie, poogladajcie sobie.
Ale reklame strzelilam :zawstydzona/y:

Do góry