reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

No ja na szczęście mam optymalna temperature dla dzieciaczka w domu, a z racji ze okna mam raczej po pn-wsch stronie, to w domu mi sie nie nagrzewa latem. Jest przyjemnie ;)). A dodatkowo mam juz termostaty w domu i klimatyzacje wiec ustawiam temperature tylko na jednostce glownej i mam tyle ile chcę :-)

reklama
Ja też mam gorąco w domu (4 piętro szczytowe mieszkanie) ale klimy nie cierpię.. mam w pracy i rzadko używam- koleżanki namiętnie. Więc pozostaje mi chyba kisić się w domu :baffled:

Ja przy klimie dostaje takiego kataru, że rady sobie nie daje tym bardziej, że na nos to ja jestem strasznie przewrażliwiona i teraz jak nie mogę używać kropli to dostaje białej gorączki:-)

Szuszu no powiem Ci ze nie mamy sucho w domu, moze to tez kwestia mieszkania i budownictwa i tego ze mam kwiaty w domu, pozatym chodzi ona jedynie w upalne lato. Kiedyś jak miaalm problemy z przegroda nosowa kupiłam nawet ultradzwiekowy nawilzacz powietrza, ale w sumie okazało sie ze wcale niie mam tak sucho w domu, a wina jest klima w pracy a nie w domu. Bo prawde mowiac dobrze załozona i czyszczona regularnie klimatyzacja nie szkodzi, najgorsze sa te duże klimatyzacje w roznegotypu biurowcach. W zime ogrzewanie mamy z term wiec naprawdę chwale sobie to że moge sobie ustawić tem np 20 stopni i mam z głowy bo grzejniki po osiagnięciu tej temp w domu sie wyłaczaja, wiec nie dośc ze oszczedzamy to i nigdy nie jest za gorąco i za sucho w domu.

Ostatnia edycja:
ja myślę nad kupnem chusty nie nosidełka bo mąż się uparł,że będzie nosił małego :-)

reklama
a mnie nie -chyba :-D
są takie fajne z atestem wiązane na supeł lub na metalowe koła -ale jeszcze się zastanowimy zresztą to ma ten sam patent co nosidełko .W nosidełku tez może pęknąć plastikowe zapięcie i........... wszystko zależy od dobrego zawiążania:tak:

Do góry