reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

anulek a ta kołderka nie jest za duża? Bo też właśnie myślałam o niej, ale nie wiem czy się zmieści do takiego standardowego łóżeczka...

Piękne te ciuszki, ale cena też konkretna, ale co zrobić jak nie idzie się oprzeć...;-)

taycia ja powiem szczerze, że ubranek na 56 to mam może kilka sztuk o ile w ogóle, dokładnie nie pamiętam co tam mam...ale tez wychodzę z założenia, że maluch ma po kim urodzić się spory- ja 175, D.186 cm także w razie czego dokupię, a szkodaby mi było w ogóle nie założyć tych maleństw...

Bishopka piękny wózek- zazdroszczę, że masz już w domu ten pojazd...
Ja tam syfu nie widzę, czyściutko. A co do odświeżania to też mnie to czeka i remont pokoju dla małego...już się boję...:shocked2:

reklama
Karolaola ja dostałam łóżeczko i pościel(znaczy wkłady)od Bratowej po jej Synku i ona kupiła wszystkie kołdry w tym rozmiarze i wydaje mi się, że mądrze zrobiła:) do tej pory tego nie sprawdzałam, ale po Twoim pytaniu poszłam przymierzyć i spokojnie mieści się do łóżeczka(materac 60 x 120), no i skoro już przymierzam to założę pościel i obejrzę łóżeczko w pełnej krasie, bo się powstrzymać nie mogę:zawstydzona/y:

Nie ma za co karolaola:-) a wersja wstępna przed praniem i prasowaniem wygląda tak:
lozeczko2.jpglozeczko1.jpg

Piękna pościel, strasznie mi się podoba ten wzór. I jeszcze taka biała z czarnymi pszczółkami również mi się podoba...A jak z jakością?

Przed praniem bardzo w porządku, dam Ci znać jak po praniu, ale myślę, że będzie ok:) Mi się bardzo spodobało, że można wszystko w tej samej kolorystyce, łącznie z rożkiem i cenowo bardzo przystępnie;))Poza tą chyba jeszcze z 2 modele mnie zachwyciły, ale trzeba było wybrać jeden:-D

anulek82-ładne łóżeczko -widać,że takie solidne i pościelka słodka:-)
a ja dziś wysłałam córcie do "rossmana" i kupiła mi taki płyn do prania DREFT -są 4 rodzaje w tym jeden Dreft Baby & Sensitive specjalnie dla osób z wrażliwą skórą i dla małych dzieciaczków i w tym zamierzam prać ciuszki dla mojego Krystianka.Ładnie pachnie i 1L.starcza na 11 prań przy okazji pierze,posiada jakiś środek który nie powoduje rozciąganiu ubrań,nie odbarwia kolorów ,zmiękcza tkaniny nie mechaci i nie uczula.Koszt but.1L. w "Rossmanie" 9,99 podobno są też butle 3L.ale nie widziałam takich.
dreft.jpgMoże któras z Was prała juz w tym płyniku i podzieli się opiniami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry