reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Anulek, ubranka śliczne. Cena wysoka, ale to za wszystko. My kupujemy oddzielnie to tak się nie odczuwa takich wydatków.
Ale jak ktoś ma kasę, to dlaczego jej nie wydać, hehehe ;-)

reklama
Anulek - piękne te ubranka,ale dosyć drogie :-( jak tak sobie przeliczyłam to jest prawie 250 euro...wow ... :szok: no,ale już będziesz miała :-)
Co do rozmiarówek to ja mam tylko kilka 56,bo moja siostra mnie nastraszyła,że jej pierwszy synek miał 61 cm, a drugi 58 cm i tamtych ubranek nawet nie dotknęła,a że ja jak na kobietę jestem wysoka (169cm) i Mąż wysoki też (186cm) to wydaje Nam się,że nasza dziecina może być spora :-D:-D z resztą się okaże :-)

Anulek- ciuszki są śliczne i mega słodkie. Cena zapiera dech. Ostatnio jak byłam na ciuchach to można znaleźć nowe ciuszki po prarę zł z nowymi metkami. Jak się zbiorę zrobię foty i wkleję moje zdobycze jak chcecie zobaczyć. Choć masz wszystko za jednym zamachem:) będziesz zachwycona jak przyjdą te małe śliczności.
Co do sprzętu ja zakupiłam Angel Care - to chyba był mój pierwszy zakup i strasznie mi na tym zależało i jestem zadowolona- oczywiście licytowałam na all używany i wyszło mi ze 130 zł z przesyłką czy coś takiego. Zwłaszcza, że Wiktor będzie spał w innym pokoju. Płacz usłyszymy ale bezdechu już nie. Więc niani elektronicznej nie będzie:)

wreszcie chyba sie nauczylam wklejac zdjecia :-) i pokaze Wam moj wozek
forum.JPG
w rzeczywistosci jest duzo ladniejszy :-) a po remoncie wkleje reszte *******ek. O torbe sie nie martwie, bo jak widac jest przy wozku, ma mase przegrodek i przewijak.
Anulek, sliczne te ciuszki, tez sie zastanawialam, ale mam juz tyle ze hej, ale ta kobieta ma sliczne ubranka i fajne zabawki.

Wózeczek fajny:-) A Ty masz mega czysto w domciu:-) Ja też tak chcę, a bałaganiara jestem straszna:laugh2:
Mega to mam syf :shocked2: zwlaszcza teraz jak malzon wzial sie za odswiezanie scian, ale fakt faktem nie lubie jak mam za duzo nastawiane czy nawyciagane.
Cesze sie ze Wam sie wozek podobal, bo ja z poczatku nie bylam przekonana (wybral maz) ale jak dojechalismy do domu to mi sie spodobal na amen :-D

Anulek-ja kupuję SNUZĘ HALLO bo jest najlepsza na rynku z tych wszystkich ale mam zamiar licytować na allegro.
Bishopka-ładny wózeczek kupiłaś i już jeden z najważniejszych zakupów masz z głowy :-).A tak apropo to mamy podobne komody tylko ,że ja mam całą w kolorze venge i na środku mam barek i 3 szuflady :tak:

reklama
Bishopka, wózek fajny :tak: Lana ja też mam takie meble, hehehe...:-D I z tego, co piszesz, to mam identyczne jak Twoje, też venge w całości, ale powiem szczerze, że teraz żałuję, że nie wybrałam takich z jasnym frontem.

Do góry