reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

A mi podgrzewacz bardzo się przydał :-) Może nie na samym początku bo karmiłam wyłącznie piersią ale później był bardzo przydatny ! :-)

reklama
szuszu no i właśnie chyba na nią się zdecyduję :-)
karolaola moje pierwsze tak na prawdę nie liczą sukieneczki w pierwszych tyg ciąży. Ale okazał się chłopczyk więc wszystko mam po synku. Teraz tylko będę dokupywać różne pierdołki :-)

ja mam plecako-torbe z ju ju be:) ma mnostwo przegrodek ,kieszeni i jest naprawde super:)
wiem ,ze ceny sa kosmiczne ...ja kupilam swoja w sklepie z uzywana odzieza za 3 euro.....sama si pozniej zdziwilam jakie ceny sa tych toreb:szok:

zaraz zrobie zdjcia i wkleje

DSCI3655.jpgDSCI3656.jpgDSCI3658.jpgDSCI3657.jpg

Ostatnia edycja:
Szalejecie widzę. Ja nakupowałam trochę ubranek i też jakoś mi przeszło. Zaczynam się zastanawiać w jakim rozmiarze dokupić resztę. 56 może być zbyt małe a jak będę kupować 62 to młody może się w tym topić. I bądź tu mądry. A te wszystkie dodatki to mnie poważnie przerażają, tyle tego jest i pewnie nie o wszystkim wiem:-(

reklama
Oli.B-zakupy świetne a ten rampersik poprostu bajka :-) a torba sama nie wiem ja kupuję wózek który ma fajną torbę z wieloma kieszonkami i matą do przewijania -więc ten problem mam z głowy.
Karolaola-rozmiar kołderki zależy jakie będziesz miała łóżeczko ja kupuję łóżeczko 60x120 i w takim właśnie rozm.pościel :tak:
anulek82-piękne ciuszki-cacuszka :-) ja też 2 mieś.temu licytowałam podobną pake z 66 szt. włącznie z kombinezonkami zimowymi i są boskie. Udało mi się wylicytować za mniej,bo z przesyłką zapłaciłam 500zł.ale i tak zaoszczędziłam ładnie ponad 1 tysiączek na tej aukcji gdybym miała kupić w sklepie.

Ostatnia edycja:
Do góry