reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Karolaola - piękne te twoje zakupki ! ja też już wstrzymuję się na razie,bo nie mam miejsca w domu,a jeszcze niedługo przeprowadzka :-D:-D

reklama
gosiek071-śliczne te łóżeczka i kolor toffy-cudny :-)szkoda ,że ja się nie mogę przekonać do turystycznych aby używać ich na co dzień.
Kocyki też piękne -oglądałam te same i właśnie sie nad nimi zastanawiałam :-)
Zakupki Ci się udały -naprawdę śliczne:tak:

reklama
jaskółka mysle, ze nie, ale najlepiej to skonsultowac ze swoim lekarzem. Wiem tylko tyle, ze np. dla dzidzi przy wypisie ze szpitala przepisuja co kupic np. do przemywania kikuta pepka itp.
A oto moje kocyki:
Kocyk koc z aplikacją PUSZYSTA MIKROFIBRA 8 wzorów (1561096624) - Aukcje internetowe Allegro tu zamowilam bialy i jest sliczniutki
KOCYK,Gruby,PUSZYSTY BOBAS ,80x110 @HIT@tło (1564751638) - Aukcje internetowe Allegro a tu kremowy
i ten niebieska zebra !Kocyk BOBAS MIŁY PUSZYSTY 76x102 NOWE WZORY (1562031685) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry