reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

a my wczoraj zakupiliśmy bazę do samochodu do fotelika i zamówiliśmy fotelik , bo trzeba czekać jakieś 2 tygodnie, ja wczoraj też pokupowałam trochę z listy wyprawkowej takich pierdołek jak pieluszki flanelowe i tetrowe, fride, paklanki - które są baaardzo polecane przez moje koleżanki, no i trochę rzeczy do szpitala dla mnie- wiem, że trochę wcześnie na takie zakupy ale miałam maly przypływ gotówki a jakbym tego mądrze nie wydała to rozeszłyby się na pierdołki - czytaj kawki i desery lodowe z koleżankami ;-)

reklama
Dziewczynki sliczne te ciuszki, u mnie nie ma ciucholandow z takimi ladnymi rzeczami :-( same szmaty, ale bede w Opolu to tam moze cos poszukam, choc juz nie powinnam. Poki co lustruje allegro i zamawiam, ale szafka zaczyna pekac w szwach. Dzis kupie wreszcie akumulator do aparatu to porobie kilka zdjec i wkleje.
agulalula wlasnie zastanawialam sie na frida i czy to jest taka fajna rzecz? jak ja mialam male dzieci to byla tylko zwykla gruszka, a moje kolezanki to albo maja duze dzieci, albo sa w ciazy i jedna co ma jakis odsysacz bo maly sie dusi itp, ale o fridzie nie slyszala. Tez mam zamiar teraz kupic co nieco (przyplyw gotowki) zwlaszcza dla siebie, bo tak jak piszesz, pieniazki szybko rozejda sie na *******ki :-D

bishopka ja mam to szczęście, że mam mlode mamy chętnie dzielące się radami co kupować a co jest zbędne w tych listach wyprawkowych, slucham każdej rady i jak się powtarzają to biorę pod uwagę ;-) i tak właśnie jest z fridą kilka osób bardzooo zadowolonych , na allegro zapłaciłam 22 zł więc wydatek nie jest taki straszny a ponoć o wiele lepsze niż zwykła gruszka.

Uwielbiam dziecięce ubranka :) Zawsze marzyłam o kupowaniu różowych sukieneczek, ale dla chłopca też są fajne ciuszki. Chyba muszę rozejrzeć się teraz za jakimiś cieplejszymi rzeczami bo póki co to same bodziaki mam.

P1040475.jpg

Bishopka, frida to genialna rzecz:D wyciąga smarki 'aż miło' i na pewno nie da się uszkodzić nic w nosku dziecka wyciągając. Tylko najpierw powinno się trochę wody morskiej wcisnąć, żeby rozrzedzić i ułatwić wyciąganie.

edit. agulaula, też nie wiem jak można żyć bez paklanek :D

Ja większość ciuszków będę miała po bratanku męża które przyniosą mi po świętach ale już się nie umiałam doczekać aby coś kupić i kupiłam parę ubranek na all.
1557170511

1556703804
1553297761

1553296615
1553296467
1553296416

bishopka ja mam to szczęście, że mam mlode mamy chętnie dzielące się radami co kupować a co jest zbędne w tych listach wyprawkowych, slucham każdej rady i jak się powtarzają to biorę pod uwagę ;-) i tak właśnie jest z fridą kilka osób bardzooo zadowolonych , na allegro zapłaciłam 22 zł więc wydatek nie jest taki straszny a ponoć o wiele lepsze niż zwykła gruszka.

Tak też słyszałam,że jest mega dobra,więc i ja zakupię fridę.
Gabiczek, Sylvi - piękne te rzeczy nakupowałyście..mogłabym je oglądać i oglądać :-):-)

To jest chyba mój ulubiony wątek-uwielbiam ogladać zakupki dla naszych maleństw:-)
agulalula-jakie tm za wcześnie :-Dbardzo dobry moment na zakupy trzeba juz robić zaopatrzenie,bo jak później zostanie Ci tyle rzeczy kupić na raz to bankruta strzelisz:-).
Ja mam całą wyprawkę do 6 mieś.-chodzi o same ciuszki,a teraz kupuję pościel i pierdułki typu smoczki,butelki ,przewijak i rzeczy dla mnie do szpitala.Reszta typu wózek i łożeczko kupuje na początku lipca.
gabiczek -fajowe ciuszki-po troszku już się uzbierało:-)
sylvi.b-ale piękne słodziaki kupiłaś-cuda!!!!!:-)

reklama
Hej, przepraszam, ze Wam się wtrącam, ale mam do sprzedania kilka ślicznych ciuszków dla dziewuszki- mama nie mogła się powstrzymać i kilka nabyła a okazało się ,ze czekamy na chłopczyka. Ciuszków nam ciągle przybywa, więc muszę pozbyć się zbędnych, bo brakuje nam juz miejsca- może któraś z Was będzie zainteresowana- zapraszam:)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry