a my wczoraj zakupiliśmy bazę do samochodu do fotelika i zamówiliśmy fotelik , bo trzeba czekać jakieś 2 tygodnie, ja wczoraj też pokupowałam trochę z listy wyprawkowej takich pierdołek jak pieluszki flanelowe i tetrowe, fride, paklanki - które są baaardzo polecane przez moje koleżanki, no i trochę rzeczy do szpitala dla mnie- wiem, że trochę wcześnie na takie zakupy ale miałam maly przypływ gotówki a jakbym tego mądrze nie wydała to rozeszłyby się na pierdołki - czytaj kawki i desery lodowe z koleżankami ;-)
reklama
Dziewczynki sliczne te ciuszki, u mnie nie ma ciucholandow z takimi ladnymi rzeczami :-( same szmaty, ale bede w Opolu to tam moze cos poszukam, choc juz nie powinnam. Poki co lustruje allegro i zamawiam, ale szafka zaczyna pekac w szwach. Dzis kupie wreszcie akumulator do aparatu to porobie kilka zdjec i wkleje.
agulalula wlasnie zastanawialam sie na frida i czy to jest taka fajna rzecz? jak ja mialam male dzieci to byla tylko zwykla gruszka, a moje kolezanki to albo maja duze dzieci, albo sa w ciazy i jedna co ma jakis odsysacz bo maly sie dusi itp, ale o fridzie nie slyszala. Tez mam zamiar teraz kupic co nieco (przyplyw gotowki) zwlaszcza dla siebie, bo tak jak piszesz, pieniazki szybko rozejda sie na *******ki
agulalula wlasnie zastanawialam sie na frida i czy to jest taka fajna rzecz? jak ja mialam male dzieci to byla tylko zwykla gruszka, a moje kolezanki to albo maja duze dzieci, albo sa w ciazy i jedna co ma jakis odsysacz bo maly sie dusi itp, ale o fridzie nie slyszala. Tez mam zamiar teraz kupic co nieco (przyplyw gotowki) zwlaszcza dla siebie, bo tak jak piszesz, pieniazki szybko rozejda sie na *******ki
bishopka ja mam to szczęście, że mam mlode mamy chętnie dzielące się radami co kupować a co jest zbędne w tych listach wyprawkowych, slucham każdej rady i jak się powtarzają to biorę pod uwagę ;-) i tak właśnie jest z fridą kilka osób bardzooo zadowolonych , na allegro zapłaciłam 22 zł więc wydatek nie jest taki straszny a ponoć o wiele lepsze niż zwykła gruszka.
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Bishopka, frida to genialna rzecz wyciąga smarki 'aż miło' i na pewno nie da się uszkodzić nic w nosku dziecka wyciągając. Tylko najpierw powinno się trochę wody morskiej wcisnąć, żeby rozrzedzić i ułatwić wyciąganie.
edit. agulaula, też nie wiem jak można żyć bez paklanek
edit. agulaula, też nie wiem jak można żyć bez paklanek
T
taycia
Gość
bishopka ja mam to szczęście, że mam mlode mamy chętnie dzielące się radami co kupować a co jest zbędne w tych listach wyprawkowych, slucham każdej rady i jak się powtarzają to biorę pod uwagę ;-) i tak właśnie jest z fridą kilka osób bardzooo zadowolonych , na allegro zapłaciłam 22 zł więc wydatek nie jest taki straszny a ponoć o wiele lepsze niż zwykła gruszka.
Tak też słyszałam,że jest mega dobra,więc i ja zakupię fridę.
Gabiczek, Sylvi - piękne te rzeczy nakupowałyście..mogłabym je oglądać i oglądać :-):-)
LANA
To jest chyba mój ulubiony wątek-uwielbiam ogladać zakupki dla naszych maleństw:-)
agulalula-jakie tm za wcześnie bardzo dobry moment na zakupy trzeba juz robić zaopatrzenie,bo jak później zostanie Ci tyle rzeczy kupić na raz to bankruta strzelisz:-).
Ja mam całą wyprawkę do 6 mieś.-chodzi o same ciuszki,a teraz kupuję pościel i pierdułki typu smoczki,butelki ,przewijak i rzeczy dla mnie do szpitala.Reszta typu wózek i łożeczko kupuje na początku lipca.
gabiczek -fajowe ciuszki-po troszku już się uzbierało:-)
sylvi.b-ale piękne słodziaki kupiłaś-cuda!!!!!:-)
agulalula-jakie tm za wcześnie bardzo dobry moment na zakupy trzeba juz robić zaopatrzenie,bo jak później zostanie Ci tyle rzeczy kupić na raz to bankruta strzelisz:-).
Ja mam całą wyprawkę do 6 mieś.-chodzi o same ciuszki,a teraz kupuję pościel i pierdułki typu smoczki,butelki ,przewijak i rzeczy dla mnie do szpitala.Reszta typu wózek i łożeczko kupuje na początku lipca.
gabiczek -fajowe ciuszki-po troszku już się uzbierało:-)
sylvi.b-ale piękne słodziaki kupiłaś-cuda!!!!!:-)
reklama
Aestima
Hej, przepraszam, ze Wam się wtrącam, ale mam do sprzedania kilka ślicznych ciuszków dla dziewuszki- mama nie mogła się powstrzymać i kilka nabyła a okazało się ,ze czekamy na chłopczyka. Ciuszków nam ciągle przybywa, więc muszę pozbyć się zbędnych, bo brakuje nam juz miejsca- może któraś z Was będzie zainteresowana- zapraszam
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podziel się: