reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Miałam wczoraj szał zakupowy przez internet i zamówiłam 2-komplety pościeli do tego 2-prześcieradełka i wypełnienie:kołderka z podusią -koszt 190 ZŁ,na aukcji na allegro udało mi się wylicytować Otulaczek Motherhood antylkolkowy z przesyłką wyszło 22,50 i również na allegro wylicytowałam Laktator Tommee Tippee cały komplet w stanie idealnym dodatkowo z 2 butelkami Tommee 260ml. za 40 zł. z kosztami wysyłki.Jak przyjda przesyłki to załącze fotki:-)
MIAŁAM WCZORAJ DOBRY DZIEŃ NA ZAKUPY :-D

reklama
Lana miałaś wczoraj rękę do interesów. Ceny przyjemne;) :confused:
A jaki laktator będzie lepszy ręczny czy elektryczny? Bo ja nie mam pojęcia:no: Choć coś mnie skłania ku ręcznemu...

ja mam ręczny Avent i ogólnie ok, ale dużo go nie używam. Jesli chcesz dużo ściągać to lepiej elektryczny

ale jeśli sie nie możesz zdecydować zamiast kupić jak będzie potrzeba to zawsze można wyporzyczyć w szpitalu lub w innym miejscu, wtedy się przekonasz co Ci bardziej podchodzi i kupić już odpowiedni :-)

ja jak narazie użyłam może ze 4 razy ....mała nie chce jeść z butelki więc nie ma potrzeby
przy synku trochę więcej ale ładnie lesiał pokarm więc ręczny był ok

Dziewczynki dziekuje za opinie i opisy Fridy, dzieki Wam i ja zakupie ten mega symaptyczny odciagacz smareczkow 9oby bylo ich jak najmniej) :-)
Mam prosbe, czy mozecie mi napisac jak sie wkleja tu zdjecia, bo chcialabym sie pochwalic swoimi zakupami a nie potrafie wkleic :-(

karolaola-ja laktator zamówiłam ręczny Tommee Tippee-nie potrzebuję elektrycznego ponieważ potrzebny będzie w moim przypadku sporadycznie najpierw chyba w 2 dobie po porodzie gdy jest nawał pokarmu to trzeba odciągać a póżniej sporadycznie gdy będę chciała wyskoczyć na chwilę z domku i zostawię mężulka samego to odciągne mleczko do buteleczki i nakarmi malucha.Do pracy wrócę dopiero gdy maluch skończy rok ,więc już w tedy nie zamierzam karmić i laktator też już nie będzie potrzebny.

karolaola, zdania są w tej kwestii podzielone :D

LANA, mam ten ręczny tommee tippee i jak go używałam to byłam zadowolona. Jest mały, więc bez skrępowania brałam pod bluzkę i sobie ściągałam bez jakichś zbędnych ceregieli i chowania się przed wszystkimi ;). No i w miarę szybko to idzie i bezboleśnie. Przynajmniej do kształtu, wielkości mojego biustu podpasował :). Życzę miłego użytkowania:).

karolaola-ja laktator zamówiłam ręczny Tommee Tippee-nie potrzebuję elektrycznego ponieważ potrzebny będzie w moim przypadku sporadycznie najpierw chyba w 2 dobie po porodzie gdy jest nawał pokarmu to trzeba odciągać a póżniej sporadycznie gdy będę chciała wyskoczyć na chwilę z domku i zostawię mężulka samego to odciągne mleczko do buteleczki i nakarmi malucha.Do pracy wrócę dopiero gdy maluch skończy rok ,więc już w tedy nie zamierzam karmić i laktator też już nie będzie potrzebny.

Ja nawał miałam przez miesiąc i pół dnia ściągałam pokarm (laktator Aventu) i też miałam nadzieję, że to tylko kilka dni potrwa a tu niestety, siedzialam na kanapie i się doiłam;-)Fuuj...

Dzięki dziewczyny! Czyli ja narazie się wstrzymam z kupnem i ocenię sytuację po porodzie.

A To parę moich łupów: IMG_0514.jpgIMG_0512.jpg

reklama
Do góry