reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Miałam wczoraj szał zakupowy przez internet i zamówiłam 2-komplety pościeli do tego 2-prześcieradełka i wypełnienie:kołderka z podusią -koszt 190 ZŁ,na aukcji na allegro udało mi się wylicytować Otulaczek Motherhood antylkolkowy z przesyłką wyszło 22,50 i również na allegro wylicytowałam Laktator Tommee Tippee cały komplet w stanie idealnym dodatkowo z 2 butelkami Tommee 260ml. za 40 zł. z kosztami wysyłki.Jak przyjda przesyłki to załącze fotki:-)
MIAŁAM WCZORAJ DOBRY DZIEŃ NA ZAKUPY :-D

reklama
Lana miałaś wczoraj rękę do interesów. Ceny przyjemne;) :confused:
A jaki laktator będzie lepszy ręczny czy elektryczny? Bo ja nie mam pojęcia:no: Choć coś mnie skłania ku ręcznemu...

ja mam ręczny Avent i ogólnie ok, ale dużo go nie używam. Jesli chcesz dużo ściągać to lepiej elektryczny

ale jeśli sie nie możesz zdecydować zamiast kupić jak będzie potrzeba to zawsze można wyporzyczyć w szpitalu lub w innym miejscu, wtedy się przekonasz co Ci bardziej podchodzi i kupić już odpowiedni :-)

ja jak narazie użyłam może ze 4 razy ....mała nie chce jeść z butelki więc nie ma potrzeby
przy synku trochę więcej ale ładnie lesiał pokarm więc ręczny był ok

Dziewczynki dziekuje za opinie i opisy Fridy, dzieki Wam i ja zakupie ten mega symaptyczny odciagacz smareczkow 9oby bylo ich jak najmniej) :-)
Mam prosbe, czy mozecie mi napisac jak sie wkleja tu zdjecia, bo chcialabym sie pochwalic swoimi zakupami a nie potrafie wkleic :-(

karolaola-ja laktator zamówiłam ręczny Tommee Tippee-nie potrzebuję elektrycznego ponieważ potrzebny będzie w moim przypadku sporadycznie najpierw chyba w 2 dobie po porodzie gdy jest nawał pokarmu to trzeba odciągać a póżniej sporadycznie gdy będę chciała wyskoczyć na chwilę z domku i zostawię mężulka samego to odciągne mleczko do buteleczki i nakarmi malucha.Do pracy wrócę dopiero gdy maluch skończy rok ,więc już w tedy nie zamierzam karmić i laktator też już nie będzie potrzebny.

karolaola, zdania są w tej kwestii podzielone :D

LANA, mam ten ręczny tommee tippee i jak go używałam to byłam zadowolona. Jest mały, więc bez skrępowania brałam pod bluzkę i sobie ściągałam bez jakichś zbędnych ceregieli i chowania się przed wszystkimi ;). No i w miarę szybko to idzie i bezboleśnie. Przynajmniej do kształtu, wielkości mojego biustu podpasował :). Życzę miłego użytkowania:).

karolaola-ja laktator zamówiłam ręczny Tommee Tippee-nie potrzebuję elektrycznego ponieważ potrzebny będzie w moim przypadku sporadycznie najpierw chyba w 2 dobie po porodzie gdy jest nawał pokarmu to trzeba odciągać a póżniej sporadycznie gdy będę chciała wyskoczyć na chwilę z domku i zostawię mężulka samego to odciągne mleczko do buteleczki i nakarmi malucha.Do pracy wrócę dopiero gdy maluch skończy rok ,więc już w tedy nie zamierzam karmić i laktator też już nie będzie potrzebny.

Ja nawał miałam przez miesiąc i pół dnia ściągałam pokarm (laktator Aventu) i też miałam nadzieję, że to tylko kilka dni potrwa a tu niestety, siedzialam na kanapie i się doiłam;-)Fuuj...

Dzięki dziewczyny! Czyli ja narazie się wstrzymam z kupnem i ocenię sytuację po porodzie.

A To parę moich łupów: IMG_0514.jpgIMG_0512.jpg

reklama
Do góry