reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Karolinkaz ubranka sa b.ladne a te getry i tunika :)
Dzisiaj zamowilam kocyki te co Bishopka (1,3) a co do butelek to tez sie zatanawiam jakie wybrac i metlik w glowie jak zawsze

reklama
Ja poczytalam troche i kupie zestaw butelek z Tomme Tippe, na allegro za 4 butelki 4 smoczki i kubek oraz smoczek uspokajacz wychodzi okolo 60 zl., co do tych antykolkowych to licze iz moj maluch nie bedzie cierpial na kolki, a te z tomme tippe sie ponoc nie zapowietrzaja. Jesli chodzi o butelki na kolki to polecaja tylko te Brownsa, inne sa ponoc przereklamowane, tak czytalam po forach.
aankaa84 kocyki sa super, bedziesz zadowolona :-)
Dziewczynki a co myslicie o spiworku na zime ? slyszalam wiele opini dobrych o tych z owczej welny (siostra ma 5 letnia corke i taki miala - byla bardzo zadowolona) ponoc sa bardzo cieple i nie wchlaniaja wilgoci, kurzu itp. Znalazlam taki na allegro, dosc dobra cena ale nie wiem juz sama. ŚPIWOREK do wózka WOMAR No7 WEŁNA + GRATIS (W-wa) (1551393927) - Aukcje internetowe Allegro

Ja poczytalam troche i kupie zestaw butelek z Tomme Tippe, na allegro za 4 butelki 4 smoczki i kubek oraz smoczek uspokajacz wychodzi okolo 60 zl., co do tych antykolkowych to licze iz moj maluch nie bedzie cierpial na kolki, a te z tomme tippe sie ponoc nie zapowietrzaja. Jesli chodzi o butelki na kolki to polecaja tylko te Brownsa, inne sa ponoc przereklamowane, tak czytalam po forach.
aankaa84 kocyki sa super, bedziesz zadowolona :-)
Dziewczynki a co myslicie o spiworku na zime ? slyszalam wiele opini dobrych o tych z owczej welny (siostra ma 5 letnia corke i taki miala - byla bardzo zadowolona) ponoc sa bardzo cieple i nie wchlaniaja wilgoci, kurzu itp. Znalazlam taki na allegro, dosc dobra cena ale nie wiem juz sama. ŚPIWOREK do wózka WOMAR No7 WEŁNA + GRATIS (W-wa) (1551393927) - Aukcje internetowe Allegro

Myślę, że taki spiworek to super sprawa, zwłaszcza że zimy u nas ostatnio srogie. Ja myślałam, że to do wózków dodają:-)Ale chyba raczej nie, więc tez zakupię taki.

Tak Bishopka - taki śpiworek na pewno na zimę idealny ( ale u mnie srogiej zimy nie ma,więc sobie odpuszczę). Ja zamierzam zainwestować w jakiś ciepły wełniany kocyk :-D:-D bo są o wiele lepsze niż te robione z mikrofibry pomimo miluśkiego dotyku :-)

szuszu888 czasami dodaja do wozkow, ale zazwyczaj sa to spiworki polarowe, ktore ponoc nie maja tych funkcji co owcza welna. Akurat w moim wozku nie bylo zadnego spiworka, bo bym sie nie zastanawiala, jak to mowia "darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada" :-);-)
taycia zdecydowanie welna lepsza, choc czasem uczula, ale co dzis nie uczula :-) zazdroszcze Ci tych cieplejszych zim, ja nie cierpie zimna.

maggie78, jak będziesz miała butelki i akcesoria do karmienia raczej tommee tippee to na Twoim miejscu zaopatrzyłabym się w TP, bo np. butelki TP do podgrzewacza aventu wchodzą na słowo honoru (czyli wchodzą, ale wody już nie wlejesz:D). No i poszukaj dobrze, ja swój kupiłam za 70 zł nowy tommee tippee, i nie żałuję, grzeje szybko, bezawaryjny i jest szeroki.

reklama
maggie78, faktycznie teraz z przesyłką ok 90-100 zł kosztuje. Ale podrożało. Może masz w mieście tk max? Tam kiedyś spotkałam butelki, podgrzewacze, laktatory tommee tippee taniej niż na allegro i byłam w szoku że między ciuchami może coś takiego być:D Zresztą z bujakiem było to samo. Do aventu piszą czasem, że TP też wchodzi, a ja miałam przyjemność na żywo to zobaczyć, to 'za darmo' tego podgrzewacza nie chciałam;). Rozumiem Twoją rozterkę, przechodziłam to samo;)

Do góry