reklama
Ja poczytalam troche i kupie zestaw butelek z Tomme Tippe, na allegro za 4 butelki 4 smoczki i kubek oraz smoczek uspokajacz wychodzi okolo 60 zl., co do tych antykolkowych to licze iz moj maluch nie bedzie cierpial na kolki, a te z tomme tippe sie ponoc nie zapowietrzaja. Jesli chodzi o butelki na kolki to polecaja tylko te Brownsa, inne sa ponoc przereklamowane, tak czytalam po forach.
aankaa84 kocyki sa super, bedziesz zadowolona :-)
Dziewczynki a co myslicie o spiworku na zime ? slyszalam wiele opini dobrych o tych z owczej welny (siostra ma 5 letnia corke i taki miala - byla bardzo zadowolona) ponoc sa bardzo cieple i nie wchlaniaja wilgoci, kurzu itp. Znalazlam taki na allegro, dosc dobra cena ale nie wiem juz sama. ŚPIWOREK do wózka WOMAR No7 WEŁNA + GRATIS (W-wa) (1551393927) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczynki a co myslicie o spiworku na zime ? slyszalam wiele opini dobrych o tych z owczej welny (siostra ma 5 letnia corke i taki miala - byla bardzo zadowolona) ponoc sa bardzo cieple i nie wchlaniaja wilgoci, kurzu itp. Znalazlam taki na allegro, dosc dobra cena ale nie wiem juz sama. ŚPIWOREK do wózka WOMAR No7 WEŁNA + GRATIS (W-wa) (1551393927) - Aukcje internetowe Allegro
Ja poczytalam troche i kupie zestaw butelek z Tomme Tippe, na allegro za 4 butelki 4 smoczki i kubek oraz smoczek uspokajacz wychodzi okolo 60 zl., co do tych antykolkowych to licze iz moj maluch nie bedzie cierpial na kolki, a te z tomme tippe sie ponoc nie zapowietrzaja. Jesli chodzi o butelki na kolki to polecaja tylko te Brownsa, inne sa ponoc przereklamowane, tak czytalam po forach.
Myślę, że taki spiworek to super sprawa, zwłaszcza że zimy u nas ostatnio srogie. Ja myślałam, że to do wózków dodają:-)Ale chyba raczej nie, więc tez zakupię taki.
T
taycia
Gość
Tak Bishopka - taki śpiworek na pewno na zimę idealny ( ale u mnie srogiej zimy nie ma,więc sobie odpuszczę). Ja zamierzam zainwestować w jakiś ciepły wełniany kocyk bo są o wiele lepsze niż te robione z mikrofibry pomimo miluśkiego dotyku :-)
szuszu888 czasami dodaja do wozkow, ale zazwyczaj sa to spiworki polarowe, ktore ponoc nie maja tych funkcji co owcza welna. Akurat w moim wozku nie bylo zadnego spiworka, bo bym sie nie zastanawiala, jak to mowia "darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada" :-);-)
taycia zdecydowanie welna lepsza, choc czasem uczula, ale co dzis nie uczula :-) zazdroszcze Ci tych cieplejszych zim, ja nie cierpie zimna.
taycia zdecydowanie welna lepsza, choc czasem uczula, ale co dzis nie uczula :-) zazdroszcze Ci tych cieplejszych zim, ja nie cierpie zimna.
Dziewczyny a co myślicie o tym podgrzewaczu? PODGRZEWACZ ORYGINALNY SISI Dom PROMOCJA NAJLEPSZY (1549135334) - Aukcje internetowe Allegro
Bo zastanawiam się czy jest sens kupować podgrzewacz Tommee Tippee za ponad 100zł... Tylko,że za 30zł to zastanawiam się czy to nie jakiś badziew...
Bo zastanawiam się czy jest sens kupować podgrzewacz Tommee Tippee za ponad 100zł... Tylko,że za 30zł to zastanawiam się czy to nie jakiś badziew...
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Też na niego wczoraj patrzyłam i nie wiem co o nim myśleć
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie78, jak będziesz miała butelki i akcesoria do karmienia raczej tommee tippee to na Twoim miejscu zaopatrzyłabym się w TP, bo np. butelki TP do podgrzewacza aventu wchodzą na słowo honoru (czyli wchodzą, ale wody już nie wlejesz). No i poszukaj dobrze, ja swój kupiłam za 70 zł nowy tommee tippee, i nie żałuję, grzeje szybko, bezawaryjny i jest szeroki.
reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie78, faktycznie teraz z przesyłką ok 90-100 zł kosztuje. Ale podrożało. Może masz w mieście tk max? Tam kiedyś spotkałam butelki, podgrzewacze, laktatory tommee tippee taniej niż na allegro i byłam w szoku że między ciuchami może coś takiego być Zresztą z bujakiem było to samo. Do aventu piszą czasem, że TP też wchodzi, a ja miałam przyjemność na żywo to zobaczyć, to 'za darmo' tego podgrzewacza nie chciałam. Rozumiem Twoją rozterkę, przechodziłam to samo
Podziel się: