reklama
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
T
taycia
Gość
malinowa cudne ubranka, a te buciki- cudo
...swoją drogą to na all zakupiłam mojemu małemu również taki kombinezonik misiowy tylko beżowy...
taycia Ty to zrobiłaś interes- super ubranka
Ja dziś też po zakupach, a miałam już nic nie kupować, bo nie wiem kiedy mały w tym będzie chodzić... Za wszystko dałam 32zł:-)
...swoją drogą to na all zakupiłam mojemu małemu również taki kombinezonik misiowy tylko beżowy...
taycia Ty to zrobiłaś interes- super ubranka
Ja dziś też po zakupach, a miałam już nic nie kupować, bo nie wiem kiedy mały w tym będzie chodzić... Za wszystko dałam 32zł:-)
T
taycia
Gość
Karolaola - świetne te ubranka i jeszcze za taką cenę !!!!!
LANA
Fanka BB :)
MALINOWA-ale słodziaki zakupiłaś-śliczne a te małe saszki sa wypasione
Taycia- wymianke zrobiłaś super -dobry interes :-)
Karolaola-fajowe te ciuszki ,udało Ci się polowanko i cena -szał
agulalula-ja też kilka dni temu zastanawiałam się w jakim ubranku będziemy zabierać naszego Krystainka z porodówki do domku -ale mamy szał .
Dzisiaj może poszperam w komodzie i poszukam w czym mógłby nasz mały kawaler godnie się reprezentować na wyjściu do domku
Taycia- wymianke zrobiłaś super -dobry interes :-)
Karolaola-fajowe te ciuszki ,udało Ci się polowanko i cena -szał
agulalula-ja też kilka dni temu zastanawiałam się w jakim ubranku będziemy zabierać naszego Krystainka z porodówki do domku -ale mamy szał .
Dzisiaj może poszperam w komodzie i poszukam w czym mógłby nasz mały kawaler godnie się reprezentować na wyjściu do domku
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
taycia niezly interesik,ciuszki super.:-) a misiek jest z NEXTA ale ja go kupilam na ebay'u za 0,99 pensow wiec pomyslalam,ze sie oplaca
karolaola swietna cena za swietne ubranka ;-)
ja to jak chodze po sklepach i ogladam rzeczy na dziewczynke,to czasami az zaluje,ze nie moge kupowac sukieneczek .. chociaz w sumie dla chlopca prosciej. :-)
karolaola swietna cena za swietne ubranka ;-)
ja to jak chodze po sklepach i ogladam rzeczy na dziewczynke,to czasami az zaluje,ze nie moge kupowac sukieneczek .. chociaz w sumie dla chlopca prosciej. :-)
reklama
Podziel się: