reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
Ja poprałam rzeczy małego w Loveli, ale teraz zakupiłam płyn Białego Jelenia. Dawkowanie Loveli jest bardzo nieekonomiczne w stosunku do innych, co wychodzi mega drogo- 1,8kg to tylko 11 prań :(

Zaczęłam prać w Loveli, płukam w Białym Jeleniu. Proszek w tamtym tygodniu w Lidlu był w promocji 2,8kg za 24,99.

Wczoraj było pierwsze pranie:happy: jak tylko będzie słonko piorę dalej. Trochę tego jest:eek:

Moją starszą uczulała, pamietam, że położna środowiskowa jak zobaczyła skórę małej, to kazała przebrać ją w coś niepranego i szybko przeprać jeszcze raz ubranka w Jelpie, przy młodszej od razu prałam w Jelpie, Lovella może być używana przy starszym niemowlaku, przynajmniej przy naszych dzieciach

no właśnie, kurcze a ja wszystko w loveli poprałam :szok:
zastanawiałam się nad tym jelpem, ale akurat nie było i kupiłam lovelę...

reklama
Do góry