reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ariska- spokojnie sie dogadasz!!! wazne ze nie macie kuchni i lazienki wspolnej bo byloby gadanie kto zostawil syf i kiedy sprzata... a jak malą bedziesz musiala zostawic na chwilke u babci- to zoabczysz plusy:) glowa do gory, byle ona nie przesiadywala zbyt dlugo u Ciebie:)

reklama
czy któraś z Was kupuje pościel do wózka bo się tak właśnie zastanawiam czy ma to sens

chyba nie ma...
ja posiadam śpiworki z futerkiem w środku, więc na zimę starczy
a tak to zawsze mogę dać jak dziecko będzie większe w chłodne dni kocyk i podusię, mam z rożka taką cieniutką
dla mnie kupowanie pościeli do wózka to strata kasy...
kocyk w zupełności wystarczy

Ja mam podusie do wozka (ale to dlatego bo była w komplecie z posciela i akcesoriami do lózeczka) a takto nic wiecej nie planuje...dzidzia bedzie w kobinezonie przykryta rozlozonym rozkiem abo kocykiem...mysle ze to wystarczy....wózki glebokie maja jeszcze te pokorwce ktore dodatkowo chronia przed zimnem...

ja mam taki zestaw- ale uwazam ze bedzie zbedny- poduszka nie nadaje sie dla noworodka- lepiej 2 pieluchy podlozyc a kolderke mozna zastapic grubszym kocem, ja mam jeszcze spiwor od spacerowki wiec albo to albo to..

reklama
Do góry