ariska- spokojnie sie dogadasz!!! wazne ze nie macie kuchni i lazienki wspolnej bo byloby gadanie kto zostawil syf i kiedy sprzata... a jak malą bedziesz musiala zostawic na chwilke u babci- to zoabczysz plusy glowa do gory, byle ona nie przesiadywala zbyt dlugo u Ciebie
reklama
ariska
Fanka BB :)
ARiska sliczny kacik.. ten fiolet jest bardzo ładny( mozesz pamietasz co to za kolor i jaka farba.)
ookatka--- ubranka cudne pokoik równiez
Farba to Dekoral Fashion kolor satynowy wrzos
Farba to Dekoral Fashion kolor satynowy wrzos
ja też mam taki kolor w sypialni :-)
C
claudia4you
Gość
czy któraś z Was kupuje pościel do wózka bo się tak właśnie zastanawiam czy ma to sens
chyba nie ma...
ja posiadam śpiworki z futerkiem w środku, więc na zimę starczy
a tak to zawsze mogę dać jak dziecko będzie większe w chłodne dni kocyk i podusię, mam z rożka taką cieniutką
dla mnie kupowanie pościeli do wózka to strata kasy...
kocyk w zupełności wystarczy
ariska
ja mam pościel ale dlatego że była w komplecie. Ale i tak nie mam zamiaru narazie poduszki używać ani kołderki mam rożki i kocyki więc kołdra będzie na potem
Ja mam podusie do wozka (ale to dlatego bo była w komplecie z posciela i akcesoriami do lózeczka) a takto nic wiecej nie planuje...dzidzia bedzie w kobinezonie przykryta rozlozonym rozkiem abo kocykiem...mysle ze to wystarczy....wózki glebokie maja jeszcze te pokorwce ktore dodatkowo chronia przed zimnem...
ja mam taki zestaw- ale uwazam ze bedzie zbedny- poduszka nie nadaje sie dla noworodka- lepiej 2 pieluchy podlozyc a kolderke mozna zastapic grubszym kocem, ja mam jeszcze spiwor od spacerowki wiec albo to albo to..
reklama
ariska
dziewczyny oglądam właśnie zdjęcia grudniowych dzieciaczków i jest tam jedno zdjęcie maluszka w kombinezonie 56 i jest dużo za duży a my się martwiłyśmy czy 62 będzie dobry