reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ariska- spokojnie sie dogadasz!!! wazne ze nie macie kuchni i lazienki wspolnej bo byloby gadanie kto zostawil syf i kiedy sprzata... a jak malą bedziesz musiala zostawic na chwilke u babci- to zoabczysz plusy:) glowa do gory, byle ona nie przesiadywala zbyt dlugo u Ciebie:)

reklama
czy któraś z Was kupuje pościel do wózka bo się tak właśnie zastanawiam czy ma to sens

chyba nie ma...
ja posiadam śpiworki z futerkiem w środku, więc na zimę starczy
a tak to zawsze mogę dać jak dziecko będzie większe w chłodne dni kocyk i podusię, mam z rożka taką cieniutką
dla mnie kupowanie pościeli do wózka to strata kasy...
kocyk w zupełności wystarczy

Ja mam podusie do wozka (ale to dlatego bo była w komplecie z posciela i akcesoriami do lózeczka) a takto nic wiecej nie planuje...dzidzia bedzie w kobinezonie przykryta rozlozonym rozkiem abo kocykiem...mysle ze to wystarczy....wózki glebokie maja jeszcze te pokorwce ktore dodatkowo chronia przed zimnem...

ja mam taki zestaw- ale uwazam ze bedzie zbedny- poduszka nie nadaje sie dla noworodka- lepiej 2 pieluchy podlozyc a kolderke mozna zastapic grubszym kocem, ja mam jeszcze spiwor od spacerowki wiec albo to albo to..

reklama
Do góry