reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
ariska,katka super rzeczy dla maluszka, super lozeczka wszytsko super:-)

zlotko mam dokladnie takie samo lózeczko...tylko ze bez tej komody....a lozeczko w realu tak ladne jak na zdjeciach:-)

tutaj ta wieś to takie przedmieście większego miasta Pszczyny i do centrum mam kawałeczek więc nie będe tak odcięta od świata hehe;) swoje jak swoje, bede miała w 2 części domu teściową i o to się martwie jak się z nią dogadam:p ale na szczęście wejścia, kuchnie łazienke mamy swoje osobne tylko korytarz jest wspólny

ariska - jak wszystko oddzielnie (szczególnie kuchnia i łazienka) to rewelacja!
nie musicie sobie w droge wchodzić jakby co. Mój brat cioteczny i bratowa też tak mają, że wejście, przedpokój i schody mają wspólne, to czasem się po 2-3 dni nie widzą, bo na siebie nie trafiają
będzie fajnie! :-)

na szczęście osobne no i oprócz kuchni łazienki jest taka jadalnia połączona z wejściem czyli coś jak jadalnio przedpokój się smieję i teraz jest jeden pokój duży ale remont jest i bedą jeszcze dwa więc dużo miejsca i ucieche mam bo więcej miejsca niż po stronie teściowej hehe a tam być może będzie mieszkał z nią 2 syn ;)

Witam mamusie styczniowe :)

Za zgoda moderatora pozwole sobie wkleic linki do ubranek ktore posiadam na sprzedaz

ceny naprawde niskie moze ktoras z Was cos wybierze od 1 zl

dodatkowo posiadam lezaczek fisher price do sprzedania zainteresowane osoby prosze na priv

ubranka po 1 zl

ubranka po 1 zl za sztuke | użytkownik sasanka.1 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

ubranka po 2 zl

ubranka po 2 zl za sztuke | użytkownik sasanka.1 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

rozne ubranka ceny od 1 zl

Rozne ubranka | użytkownik sasanka.1 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

po swietach przejrze jeszcze szafe i pewnie cos jeszcze znajde na dlugi rekaw beda napewno dresiki i bluzeczki

pozdrawiam i zycze wesolych swiat oraz szybkiego rozwiazania :)

aga

na szczęście osobne no i oprócz kuchni łazienki jest taka jadalnia połączona z wejściem czyli coś jak jadalnio przedpokój się smieję i teraz jest jeden pokój duży ale remont jest i bedą jeszcze dwa więc dużo miejsca i ucieche mam bo więcej miejsca niż po stronie teściowej hehe a tam być może będzie mieszkał z nią 2 syn ;)
my nasz dom tez troche remontowalismy... - i mamy wspolne drzwi wejsciowe a potem sie rozchodzimy w swoja strone - ojciec na wprost a my na prawo i kazdy ma osobne drzwi (dom jest w ksztalcie literki L), domek mamy cos ponad 120m2 ale tylko dwie sypialnie bo inaczej nie dalo sie przerobic... ah, to nie watek o wlasnych domach - ale ciesze sie ariska, ze bedziesz miala wlasne M!!

Ja wczoraj kupiłam małemu sweterek...
tak jakoś nie mogłam się oprzeć jak byłam na ciuchach

Miałam go wrzucić do pralki jak będę prać od niego rzeczy, ale z nudów wyprałam ręcznie

i BARDZO DOBRZE okazało się , że strasznie farbuje i jakbym go dała do pralki to by było po ciuszkach :-)

reklama
ARiska sliczny kacik.. ten fiolet jest bardzo ładny( mozesz pamietasz co to za kolor i jaka farba.)
ookatka--- ubranka cudne :) pokoik równiez:)

Do góry